Winactie
23

Win Jazz en haar Cabrio, Flipsies – VTech

Ben zelf super fan van de producten van VTech. Leuke leerzame producten en die goed van kwaliteit zijn. Super leuk om mee te spelen toch? Al eerder dit jaar was VTech genomineerd in maar liefst 3 categorieën van speelgoed van het jaar 2015. En in België hebben ze maar liefst met 3 producten gewonnen en zijn ze daarmee dus speelgoed van het jaar ! YAY ! 

Flipsies, betoverende girls next door!

Flipsies zijn het nieuwste speelconcept van VTech. De zes vriendinnen lijken op meisjes, girls next door. Maar dankzij hun magische ketting en Magic Point herkennning slagen ze er in een handomdraai in, dromen te verwezenlijken. Jazz wordt popster, Carina dokter, Grace een prinses, Lexi juf voor de klas, Sandy dolfijnenverzorgster en Clementine banketbakker. Met een nieuwe look en accessoires die passen bij hun nieuwe ik, staan er ineens meiden van de wereld!

Ik mag 1 x Jazz en haar Cabrio weg geven via een winactie hier op Miss Mags. Jazz droomt ervan om zangeres te zijn en je kan haar cabrio heel makkelijk omtoveren tot een podium. Winactie loopt t/m 21 december

jazz-cabrio-vtech

 

Zo maak je kans op deze hele leuke prijs :

 

1. Laat hieronder een reactie achter waarin je zegt dat je meedoet
2. Like de pagina van Miss Mags op Facebook

Voor een extra kans :

3. Tweet : Win Jazz+Cabrio op www.MissMags.nl @missmagsnl

 

22 december zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Succes !

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
23 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge