Over Miss Mags

Miss Mags heet eigenlijk gewoon Margareth, ben een vrouw van 37 jaar en woon in een leuk dorp in Brabant. Op 28 februari 2015 ben ik bevallen van onze tweeling Olaf en Xavier. In het dagelijks leven ben ik, naast het zorgen voor de tweeling, bezig met van alles en nog wat. Grafisch Design (zoals logo’s, visitekaartjes, briefpapier etc) en Webdesign, maar daarnaast doe ik voor enkele bedrijven hun webmanagement. Sinds eind 2011 ben ik ook in het bezit van een eigen webwinkel. Daarnaast mag Social Media niet aan my things that I do lijstje niet ontbreken. Dit alles doe ik met veel liefde maar ook zeker met erg veel plezier.

Hier op de site van Miss Mags zal ik jullie informeren en reviews schrijven over producten en schrijf ik over lifestyle, beauty en fashion, maar ook een beetje over Miss Mags privé, onze tweeling en dingen die mij bezig houden.

profiel-miss-mags