Newsflash, Persberichten, Speelgoed
0

NEWSFLASH: VTech genomineerd in 3 categorieën

VTech speelgoed, ik ben er zelf dol op. Ik geef het graag als cadeau omdat het zo super leerzaam is voor kinderen. En wat ik ook altijd leuk vind zijn de geluidjes die er vaak uit komen 😉 Niet iedere ouder is het eens met het laatste, maar goed … 😉 VTech is dit jaar maar liefst genomineerd in 3 categorieën door Speelgoed van het jaar.

De producten waarmee ze genomineerd zijn, zijn nog niet eens officieel gelanceerd en dus nog echt nieuw. Binnenkort meer nieuws over deze producten, maar wilde toch even dit nieuws met jullie delen. En wellicht kun je de producten al op het verlanglijstje zetten. Of als tip opschrijven voor als er binnenkort iemand jarig is.

De nominaties van VTech zijn:

In de Categorie 0 t/m 3 jaar:
Vrolijke Vriendjes – Magisch Speelhuis
Van je Vrolijke Vriendjes moet je het hebben
Altijd goed gemutst en vol energie. In voor een liedje, melodietje of grapje. Kleintjes halen vanaf nu hun kinderhartjes op met het gezelligste speelgoed van dit jaar. Wie is er nu niet gesteld op zulke Vrolijke Vriendjes? Kinderhartjes gaan dit najaar nog sneller kloppen met de uitbreiding van de Vrolijke Vriendjes; het Magisch Speelhuis.
Advies verkoopprijs:  € 49,95

magisch-speelhuis

 

In de Categorie 4 en 5 jaar:
Little Love – Lisa Leert Lopen
Vallen, opstaan en weer doorgaan met Lisa
Leren is een kwestie van vallen en weer opstaan, véél geduld en liefde. Die kwaliteiten zal de poppenouder in huis moeten hebben. Stapje voor stapje leert Lisa dan lopen. Het begint met kruipen, gevolgd door zitten. En dan voorzichtig opstaan, lopen en doorgaan. Misschien zelfs dansen!
Advies verkoopprijs: € 59,95  

lisa-leert-lopen

In de Categorie 6 en 7 jaar:
Flipsies – Sandy & Droomhuis / Luxe Jacht
Leef je droom!
Elk meisje heeft een droom, de 6 Flipsies ook! Dit najaar worden dromen werkelijkheid. Druk op de Magische Ketting om en zie wat er gebeurt in Dromendaal.
Advies verkoopprijs: € 49,95  

sandy-en-droomhuis-luxe-jacht

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge