Beauty, NOTD, Swatches
5

Swatch/NOTD Ciaté – Paint Pot Cookies and Cream

Ik heb jullie vorige week al eens kennis laten maken met een andere Paint Pot van Ciaté namelijk de Paint Pot Honey Bee ( PP093 ). En vandaag heb ik een andere Paint Pot van Ciaté voor jullie, om te laten zien. Beide kocht ik tegelijk bij ICI PARIS XL online en schreef ik er ook een shoplog artikel over….

Vandaag dan dus de swatch of notd van Ciaté – Paint Pot Cookies and Cream ( PP045 ). Wat mijn aandacht trok aangezien het een echte nude tint is, toen ik het flesje voor het eerst opende en testte dacht k een beetje teleurgesteld te zijn, dacht dat het wel 5 laagjes nodig had om te dekken, maar gelukkig viel het reuze mee.

ciate-paint-pot-cookies-and-cream-bottle

De flesjes blijven er zo super schattig uitzien met het strikje, dat ik ook hier weer niks anders over kan zeggen 😉 Ook is dit weer een fijn creamy lakje, en het kwastje is ook weer wat breder ! Wat fijn in gebruik !

ciate-paint-pot-cookies-and-cream-open

Zoals bij het vorige lakjes van Ciaté gaat het aanbrengen ook weer super makkelijk. En heb ik zoals ik dacht maar 3 laagjes nodig om deze goed dekkend te krijgen. Ik dacht in de eerste instantie na het aanbrengen van de eerste laag dat het zeker 5 laagjes nodig zou hebben, maar niets is minder waar.

ciate-paint-pot-cookies-and-cream-notd

Ondanks het feit dat ik 3 laagjes echt nodig heb om deze dekkend te krijgen zal ik deze vaak gebruiken. Weer echt een mooie licht nude tint erbij. Ook dit is weer een geslaagde aankoop !

Ciaté – PP045 – Cookies and Cream is te koop bij o.a ICI PARIS XL € 9.95

 

Wat vinden jullie van deze kleur?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
5 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge