Beauty, NOTD, Swatches
11

Swatch/NOTD Ciaté – Paint Pot Honey Bee

Enkele dagen geleden kreeg ik mijn bestelling van ICI PARIS XL binnen en ik kon niet wachten om meteen de bestelde Paint Pots van Ciaté te proberen. Op de website leken het mij namelijk erg mooie kleuren, maar in het echt zijn ze namelijk nog veel mooier. Vandaag dan ook maar meteen een swatch/notd van Ciaté Paint Pot Honey Bee.

Ik had het al eens aangegeven dat ik hou van nude tinten en natuur tinten (zoals ik ze ook wel eens noem)m, het is dan ook geen verassing dat ik opnieuw kom met een lakje in een nude tint. Dit is tevens ook het eerste lakje wat ik probeer van Ciaté en ben er meteen super dol op. De flesjes alleen al van Ciaté zien er super schattig uit met het zwarte strikje erop.

ciate-PP093-Honey-Bee

Ik hoopte al dat dit ook echt een fijn creamy lakje zou zijn, en dat is het dus ook. Het kwastje is ook weer een wat breder kwastje, niet zo breed als die van CATRICE, maar het spreid zich mooi over je nagelbed, waardoor je de nagellak snel en mooi kunt aanbrengen.

ciate-PP093-Honey-Bee-open

Het aanbrengen van de nagellak gaat zoals gehoopt ook weer super makkelijk en snel door het bredere kwastje. Om deze bij mij echt goed dekkend te krijgen heb ik toch wel echt 3 laagjes nodig. Anders zie je mijn French Manicure er doorheen en dat vind ik dan niet zo mooi. Maar het droogt snel, dus die drie laagjes is binnen no time gedaan.

ciate-PP093-Honey-Bee-notd

Mijn favorieten lijst word zo alleen nog maar langer 😉 Ik ben weer super tevreden met het resultaat en wat een mooi lakje !

Ciaté – PP093 – Honey Bee is te koop bij o.a ICI PARIS XL € 9.95

 

Wat vinden jullie van deze kleur?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
11 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge