Beauty, Shoplog, Webshop
1

Shoplog ICI PARIS XL online

Online shoppen wie doet het nou niet graag… Nou ik wel ! Lekker makkelijk achter je PC of vanuit je luie stoel en je tablet een bestelling plaatsen. Wat is er tegenwoordig nog makkelijker 😉 Op het moment dat de bestellingen geleverd kunnen worden lig je dan ook al als een kind  zo blij als met Sinterklaas te wachten op je bestelde producten. Ik plaatste deze week een bestelling bij ICI PARIS XL en laat jullie zien welke producten ik heb gekocht.

Sinds enkele maanden ben ik een super fan van de douche producten van het merk Philosophy. Enkele maanden geleden kocht ik namelijk voor het eerst de Shower Gel & Bubble Bath in de geur Field of Flowers. WOW wat ruikt die lekker. Ik gebruik het dan ook met veel plezier, en het voordeel is dat het erg schuimt, je hebt dus helemaal niet veel nodig. Aangezien ik deze zo heerlijk vind ruiken en toch ook graag wat afwisseling wil besloot ik om de Shower Gel & Bubble Bath te bestellen maar deze keer in de geur Cinnamon Buns. en net zoals Fields of Flowers ruikt hij weer verrukkelijk, heerlijk die geur van kaneel lekker voor de herfst en winter.

 

CINNAMON-BUNS SHAMPOO-SHOWERGEL-philosophy

Philosophy – Shower Gel & Bubble Bath – Cinnamon Buns

 

Ik wilde me zelf ook eens verwennen met nieuwe nagellak, en dat kwam mooi uit want bij twee nagellakken bestellen kreeg je 40 % korting. Het merk CIATÉ kende ik natuurlijk al wel, maar zelf nog nooit iets van aangeschaft of geprobeerd. Dit was dus een mooie kans om meteen maar deze koe bij de horens te pakken en twee mooie nude tinten ( of natuur tinten zoals ik ze ook wel eens noem ) in mijn winkelwagentje te doen. En op je beeldscherm kunnen kleuren heel anders lijken dan dat ze daadwerkelijk zijn, was het een gok. Maar ik heb totaal geen spijt van deze gok want OMG wat zijn ze mooi.

CIATÉ - Paint Pot- Cookies and Cream & Honey-Bee

CIATÉ – Paint Pot- Cookies and Cream & Honey-Bee

* Rechts de PP045 Cookies and Cream en links de PP093 Honey Bee
 
 

Dit waren de producten die ik deze keer online kocht bij ICI PARIS XL. Ik ben weer super blij met deze aankopen en binnenkort zullen er ook reviews van komen.

 

Wat vinden jullie van deze aankopen?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
1 Comment
  • Reply

    Ugh, dankzij Nicki Minaj moet ik nu elke keer dat ik het woord ‘buns’ hoor aan haar kont denken :-S Dat gezegd zijnde, de geur lijkt me echt wel heel lekker! (van de douchegel, niet van Nicki’s kont)

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge