Lifestyle
5

Selfies maken soms meer kapot dan je lief is….

Selfie hier en selfie daar… overal zie je ze voorbij komen. Facebook, instagram en twitter worden er mee bezaaid. Maar dat selfies ook meer kapot kunnen maken dan je lief is laat ik jullie in deze blogpost zien. Kijk dus uit waar én wanneer je je selfie maakt, en wees niet zo dom als deze mensen …

selfie-crime-ipad

De dame op bovenstaande foto had een Ipad gestolen uit een wagen tijdens een voetbal training. De vrouw van wie de Ipad was gestolen gaf een beloning weg voor tips om de dader zo snel mogelijk te vinden. Doordat de dievegge zo “slim”  was om selfies te maken met de gestolen Ipad, kon de politie na een mailing de dame snel opsporen.

selfie-crime-email-picture
Deze jongeman is ook niet helemaal snugger. Hij had van een 16 jarige jongen zijn telefoon gestolen, en maakte een selfie. Alleen was deze jongeman zo goed bezig dat hij per ongeluk de gemaakte selfie naar de eigenaar van de telefoon mailde. Deze heeft natuurlijk de foto aan de politie gegeven waardoor de snuggere dief snel kon worden opgepakt.

selfie-fail-train

Tja, wie wil er nou niet een selfie met een voorbij razende trein .. iedereen toch ? 😉 Deze selfie verslaafde wilde er natuurlijk ook één, alleen had er geen rekening mee gehouden dat de conducteur er niet mee eens zou zijn. De conducteur gaf de jongeman namelijk een trap tegen zijn hoofd. Hij zal er een flinke hoofdpijn aan over gehouden hebben.

selfie-fail-accident
We weten het allemaal, rijden en tegelijkertijd met je telefoon bezig zijn is geen goede combinatie. Er gebeuren jaarlijks veel ongelukken omdat men toch even snel een Whatsapp wil sturen, of toch even met je telefoon aan 1 hand je vriendin bellen om te vertellen dat die lipstick in de uitverkoop is. De eigenaresse van deze auto was bezig met haar statusupdate op facebook. Dat liedje zal haar never nooit niet meer happy maken … ( dit is dan wel geen selfie, maar ook dit kan er gebeuren tijdens het maken van een selfie achter het stuur).

selfie-fail-till-death

Een tiener die probeerde een selfie te maken, kan het helaas zelf niet meer na vertellen. Tijdens het proberen maken van haar selfie viel ze meters naar beneden. Ze liep ernstige verwondingen op en moest geopereerd worden. Helaas konden de doktoren haar leven niet meer redden.

Naast deze zijn er nog talloze meerdere momenten waarop het maken van een selfie niet de handigste keuze is geweest. Kijk dus uit waar en wanneer je je selfie doet !

 

Zijn jullie verslaafd aan selfies maken?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
5 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge