Goede Doelen
1

Rolstoelbus voor Qwin, help jij mee?

Als lid van een groep op facebook voor tweeling mama’s zag en zie ik regelmatig berichten voorbij komen van Romy Seep. Romy is 3 januari 2015 moeder geworden van een prachtige tweeling (Qwin en Ravi) en toont vol trots haar kroost regelmatig in die tweeling groep. Iedere keer wanneer ik die lieve mooie Qwin zie krijg ik toch wel een brok in mijn keel….wat een mooi, stoer, dapper en lief ventje…

Qwin is meervoudig complex gehandicapt door een zeldzame (unieke) chromosoomafwijking en zal altijd van zijn ouders of anderen afhankelijk blijven. Tevens weten ze ook al dat Qwin later darmkanker zal krijgen aangezien hij het APC gen mist. Zijn verdere ontwikkeling is ook verder niet in te schatten. Graag zouden zijn ouders een rolstoelbus willen aanschaffen voor deze dappere stoere dreumes.

Qwin heeft geen nek en romp balans, daardoor is het moeilijk om Qwin te verplaatsen. Hij heeft inmiddels wel een aangepast Stingray gehandicapten-wandelwagen. Qwins functioneren is als een baby van ongeveer 3 maanden oud. Zijn ouders kunnen zelf de gewenste rolstoelbus niet financieren. Daarnaast strijden Romy en haar partner al om überhaupt aanpassingen te kunnen krijgen omdat door zijn complexe situatie de regelgeving in Nederland niet duidelijk is. Hun eigen spaargeld zit al in de vele ziekenhuis bezoeken en zijn ze ook aan het sparen voor de noodzakelijke verhuizing en alle andere aanpassingen die nodig zijn voor Qwin.

Wat zou het toch fantastisch zijn als Romy en haar partner Qwin kunnen vervoeren in een rolstoelbus die zo belangrijk voor hun is. Help ze door te doneren via een rolstoelbus voor Qwin. Het maakt niet uit hoeveel je doneert, ieder kleine donatie is al mooi. vele kleine maken ook één grote.

Help jij mee aan Qwin zijn rolstoelbus?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
1 Comment

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge