Lifestyle, Recepten
4

Heerlijke zomerse aardbeien shake

Aardbeien zijn heerlijk, en je kunt er hele lekkere dingen mee maken. Voor op brood, voor in de yoghurt, in taart het is eigenlijk te veel om op te noemen. Waar ik aardbeien ook erg lekker in vind is natuurlijk in ijs, maar ook zeker in shakes.

Afgelopen weekend had ik weer eens zin om een lekkere shake te maken, met verse aardbeien uit eigen tuin ( nou ja .. eigen .. van schoonbroer en schoonzus). Het is heel simpel te maken en kost maar enkele minuten werk.
Wat heb je nodig :

  • aardbeien
  • ijsblokjes
  • melk
  • heel klein beetje citroensap
  • Blender

Je maakt als eerste de aardbeien schoon en verwijderd het groene hoedje van de aardbeien. Daarna doe je wat ijsblokjes in de blender en maakt ze wat klein, gewoon 2 of 3 keer op stand 1 is voldoende., dan haal je die er even uit en zet ze even apart. Vervolgens doe je aardbeien in de blender, en pureert het helemaal zodat je een gladde aardbeien puree over hebt.

Dan doe je een scheutje melk en een heel klein beetje citroensap (citroensap versterkt de smaak van de aardbei ) erbij. En blend je het geheel even door. Dan doe je als laatste nog even snel de ijsblokjes erin en blend je nog 1 of 2 keer en klaar is je heerlijke zomerse aardbeien shake.

zomerse-aarbeien-shake

Geniet ervan !

 

Wat is jullie favoriete shake?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
4 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge