Fashion, Lifestyle, Miss Mags
0

Nieuwe beads voor mijn Trollbeads armband

Net als met mijn verjaardag vraagt vriendlief wat ik graag zou willen hebben. Nu heb ik daar gewoon een simpel en kort antwoord op, aangezien ik toch niet weet wat ik anders zou moeten vragen. Het korte simpele antwoord is: Trollbeads, hoe leuk is het om gewoon een armband te hebben die echt veel voor je betekend. Of niet alleen een armband, je kunt ze ook aan een ketting hangen. Ik vind het daarom ook echt niet saai en afgezaagd om steeds maar hetzelfde te zeggen….

Ik heb al eens een artikel geschreven over mijn Trollbeads armband waarin ik liet zien welke beads ik toen heb gekregen voor mijn verjaardag. Inmiddels zitten er op de armband al weer meer beads aan. En heb ik met kerst van vriendlief naast hele mooie oorbellen van Zinzi nog twee mooie beads mogen krijgen voor aan mijn armband van Trollbeads.  Dus dacht ik laat ik eens een update maken over mijn armband en uit welke beads deze inmiddels dus bestaat.

Vorig jaar heb ik twee beads aan mezelf cadeau gedaan gewoon omdat ik ze wilde hebben. Namelijk Wijnoogst en de Afrikaanse schildpad, nee niet omdat deze veel voor me betekenen maar omdat ik deze heb uitgezocht omdat ik ze gewoon mooi vind. En vorig jaar heb ik met kerst de bead Tweelingen gekregen omdat ik toen op dat moment zwanger was van onze tweeling. En ja het is het sterrenbeeld maar voor mij betekend het dus iets anders.

trollbeads-wijnoogst-tweelingen-schildpad

Vriendlief heeft met kerst echt zijn best gedaan en beads uitgezocht waar echt een betekenis achter zit en dat vind ik super lief. En vind de beads erg mooi en zijn ze zeer zeker een mooie en goede aanvulling voor mijn Trollbeads armband. De beads die hij mij cadeau heeft gedaan zijn Dromenvanger en IJsbeer met jong.

trollbeads-dromenvanger-ijsbeermetjong

Inmiddels telt mijn armband in totaal elf beads en begint hij steeds voller te raken. Kan wel zeggen dat hoe voller de armband wordt ik hem wel steeds mooier begin te vinden. Ook het gewicht is natuurlijk wat meer geworden, maar het is nog niet te zwaar gelukkig. Ik spaar gewoon nog even vrolijk door en als mijn armband vol is, begin ik gewoon aan een ander Trollbead project.

trollbeads

 

Wat vinden jullie van Trollbeads?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge