Fashion, Miss Mags
13

Mijn verjaardagscadeau – Trollbeads

Ieder jaar heb ik weer hetzelfde probleem.. Juist … Wat moet je dit jaar weer vragen voor je verjaardag (afgelopen maandag 34 jaar geworden). Voor familie en vrienden zeg ik altijd heel simpel, ik ben met alles blij. En dat is ook zo, ik kan met de kleinste dingen altijd al super blij zijn. Maar ik heb meer moeite met een cadeau te bedenken wat mijn lieve vriend mij kan geven. Natuurlijk zeg ik ook tegen hem dat ik met alles blij ben, maar hij wil toch wel met iets speciaals komen.

In de eerste instantie zat ik te denken aan een nieuwe ring, ik heb van hem in de zomervakantie al een nieuwe ring gekregen voor aan mijn rechter ringvinger en de ring aan mijn linkervinger is eigenlijk ook wel aan vervanging toe. Aangezien we beide altijd erg druk zijn met werk hadden we afgelopen zaterdag dan ook een shopdag ingepland. Jawel .. ook hij ging lekker mee naar de stad. Dat moest ook wel, want ook voor hem wilde ik een cadeau kopen aangezien hij jarig is op 19 maart. En hij wilde graag als een cadeau een nieuwe zomerjas. Voor hem heb ik ook wat andere extra dingen gekocht (online) en daarvan weet hij niet wat het is ;-).

We kwamen er al snel achter dat een een leuke aparte ring in mijn maat niet snel te vinden is, of we moesten hem bestellen, maar daar wilde ik natuurlijk niet op wachten. Ik wilde natuurlijk al meteen kunnen genieten van het cadeau. En wel zo leuk dat op de dag van je verjaardag het cadeau er ook daadwerkelijk is. Na veel nadenken tussen het shoppen door, kwam ik op het idee om in plaats van een ring te kiezen voor nieuwe beads voor mijn Trollbeads armband. Ik heb hem namelijk al jaren, maar er zaten nog maar twee beads aan en aangezien de armband er dan niet helemaal mooi uitziet, had ik hem bijna niet om.

Mijn Trollbeads armband heb ik gekregen van collega’s bij een oude werkgever. Ik ging het bedrijf verlaten, ik had wat persoonlijke en zakelijke beslissingen genomen en bij mijn afscheidsetentje hadden ze mij deze armband gegeven. De twee beads die erbij zaten waren de Bosfee en de Geluksknoop en als slotje zat er de Grote Vis bij.

trollbeads

Om de armband op te vrolijken wilde ik wat kleurrijke beads erbij hebben. Wat zijn er dan toch veel leuke beads om uit te kiezen, de prijzen zijn trouwens ook niet echt goedkoop eerlijk gezegd. De Trollbeads producten zijn net nog wat duurder dan de Pandora armbanden en de beads van Pandora passen niet op de armbanden van de Trollbeads. Daar stonden we dan met verschillende bakken in verschillende soorten en kleuren om daar een keuze uit te maken was best moeilijk.

Uit eindelijk is de keuze gevallen op de Woestijnroos (Rozetformaties van kristalroosters doen denken aan een roos die symbool staat voor het leven), Fontijn van het Leven (Water spuit uit de fontein omhoog en bevloeit al het leven), Sneeuwklokje (Sneeuwklokjes zijn volstrekt uniek. Ze bloeien vroeg in het jaar en zoeken zich vaak door bevroren grond en sneeuw een weg naar boven. Hier begroeten ze de warmte van de zon) en  Turkoois Agaat (Agaat heeft een kalmerend effect, bevordert de concentratie en herstelt de emotionele balans).

trollbeads-gekregen-beads

Ik ben echt super blij met dit cadeau ! Nu draag ik mijn armband weer met liefde en plezier. En nu heb ik dan ook waar ik steeds meer dingen voor kan sparen. Je hebt namelijk ook andere armbanden van Trollbeads waar de beads op kunnen. Er zijn tegenwoordig ook al zelfs kettingen van Trollbeads.  Natuurlijk wil ik jullie ook nog even laten zien hoe de armband er op dit moment uitziet !

mijn-trollbeads-armband

 

 

Hebben jullie ook iets van Trollbeads?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
13 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge