Fashion, Newsflash, Persberichten
3

NEWSFLASH: Trollbeads – Laat zien dat je van haar houdt…

Vorige week in mijn artikel over mijn fantastisch mooie verjaardagscadeau hebben jullie kunnen lezen dat ik enorm fan ben van Trollbeads.  Vandaag mag ik jullie hun nieuwe serie beads aan jullie bekend maken. Deze staat namelijk geheel in het teken van Moederdag.

Trollbeads is het originele Deense bedelmerk. De collectie bestaat uit zo’n 500 kralen in sterling zilver, 18-karaats goud, Muranoglas en edelstenen waarmee een persoonlijk sieraad zelf wordt samengesteld. Iedere kraal heeft een eigen verhaal, om dierbare momenten en herinneringen te koesteren.

Moederdag wordt door Trollbeads gevierd met een nieuwe serie bestaat uit twee zilveren kralen en een hele prachtige Special Edition glaskraal, genaamd Lavendelfacet. Met deze nieuwe speciale glaskraal laat Trollbeads opnieuw zien dat ze op betoverende wijze spelen met glas. En natuurlijk om het geheel af te maken hebben ze ook prachtige oorbellen gemaakt die perfect aansluiten bij deze serie.

trollbeads-moederdag-oorbellen
De oprichtster van het merk, Lise Aagaard heeft de Special Edition glaskraal Lavendelfacet ontworpen. Met de complexiteit en het innovatieve aspect van deze kraal toont Trollbeads opnieuw aan dat men voortdurend blijft evolueren in de techniek en de ontwerpen van glaskralen. Het geruit patroon past perfect bij het prachtige gefacetteerde oppervlak en de lavendel kleur doet je denken aan de geur en de schoonheid van de lavendel bloem.

trollbeads-moederdag-lavendelfacet

Ragnar R. Jørgensen heeft de twee zilveren beads en de oorbellen ontworpen. Speciaal ter gelegenheid van deze Moederdag introduceert hij een nieuw origineel filigreinontwerp. Deze serie viert de liefde speciaal voor moeders, als erkenning voor hun liefde en geduld.

Als je goed kijkt naar het hartvormige Verzorgend licht, zul je zien dat het filigreinontwerp de vorm aanneemt van een boom – de boom van het leven met takken beladen met rijp fruit. De kraal Daglicht en oorsieraden verklaren dat het ochtendgloren weer hoop brengt. Met haar eindeloze liefde zullen moeders nooit stoppen om in ons te geloven.

trollbeads-moederdag-zilveren-beads

Moederdag wordt internationaal op verschillende data gevierd. Daarom zal de Moederdagcollectie wereldwijd verkrijgbaar zijn vanaf 21 maart 2014. Wil je weten waar  het merk Trollbeads verkocht word kijk dan op www.trollbeads.nl.

trollbeads-moederdag-collectie

Ik vind deze nieuwe serie echt weer een hele mooie toevoeging aan hun huidige collectie.

Wat vinden jullie van deze nieuwe serie?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
3 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge