Zwanger, Zwangerschap
0

Zwanger? Even wat zaken regelen…

Toen wij erachter kwamen dat ik zwanger was, waren er toch wel enkele zaken die geregeld moesten worden. Zaken die wij toch wel erg belangrijk vinden. Wij wilden immers niet voor verassingen komen te staan natuurlijk.

Eén van de eerste zaken die toch echt wel geregeld moest worden was een uitvaartverzekering. Mocht er namelijk iets met ons gebeuren of met één van ons dan is het wel prettig dat alles zo goed mogelijk geregeld is op dat gebied. Trouwens niet echt een onderwerp waar ik graag mee bezig ben, maar goed het moest toch gebeuren.

Oppas hoefden we niet te regelen, ik werk vanuit huis en kan dat heel erg makkelijk combineren. Moet zeggen dat het soms wel zwaar is, maar ik zou het echt niet meer willen missen. Vind het fijn dat ik allesgoed mee kan maken, de eerste lachjes het voor het eerst omdraaien en nu ook het kruipen en zelfs staan en proberen te lopen.

Mijn vriend heeft ook de kinderen erkend. Dit moet gedaan worden voor de 24 weken zwangerschap ( dit kan ook later , maar ze raden het aan om het voor de 24 weken te doen ). We kregen ook meteen informatie mee i.v.m het gezamenlijk gezag aanvragen. Nooit geweten dat dit ook nog apart zou moeten worden aangevraagd. Meteen na de geboorte van de tweeling ook maar meteen gedaan. Dit kan trouwens heel erg makkelijk en simpel online gebeuren.

peugeot-206-sw2

Voor ons was het ook belangrijk om op zoek te gaan naar een andere auto. Mijn vriend heeft voor zijn zaak een caddy, maar je begrijpt dat het niet handig is om de tweeling los achter in de bak te gooien. Je moet immers een veilige plaats hebben voor je kind in de auto. Onze zoektocht begon op autotracker. Maar uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij een dealer via Marktplaats en hebben daar onze Peugot 206 Stationwagon gekocht.

Dit zijn toch wel de zaken die wij echt als prio hadden staan op onze lijst. Afgezien natuurlijk van de producten en andere zaken die standaard geregeld of gekocht moesten worden voor dat de tweeling geboren zou worden.

 

Welke zaken zouden jullie nog moeten regelen ? miss-mags-as

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge