Geen categorie, Miss Mags, Webshop
1

Waar blijft die zon….

Welkom in het nieuwe klimaat zullen we maar zeggen…. Zo heb je een paar dagen fantastisch weer en zo valt er hagel zo groot als tennisballen uit de lucht. Gewoon om gek van te worden… 

Het hele weer haalt mijn systeem ( maar ook mijn kledingkast ) door elkaar, zo loop je je rot te zweten in een hempje en een korte broek terwijl je liever nog naakt zou rondlopen omdat het weinige wat je al aan hebt al te warm is, en zo loop je weer een lange broek en heb je toch maar weer dat vest te voorschijn gehaald.

Laatst had ik al een artikel geschreven dat de zon wel zou mogen komen en dat de kids leuke zwembroekjes hadden, maar die zwembroekjes liggen nog ongebruikt in de kast. Ja er zijn wel wat dagen dat het lekker weer was, dan net geen tijd om met ze te gaan zwemmen of andere plannen etc, je kent het wel. Je kunt hier met het weer zo echt geen plannen maken, kan namelijk best zijn dat het weer ineens weer is omgeslagen.

In deze tijd van het jaar hoor je gewoon lekker rond te kunnen lopen in lekkere zomerse kleding. Het lijkt soms wel haast winter met die vreselijke hagelbuien. En soms denk je dat het zelfs echt tijd wordt om je winterjas van stof te ontdoen of op zoek te gaan naar een nieuwe. Ik ben alvast wat inspiratie voor de winter op aan het doen voor als het écht zo ver is. En heb ik al zeer mooie winterjassen gezien op de site van otto.nl.  Maar zoals het er nu naar uit ziet gaat de zon de komende dagen lekker doorbreken en hebben we die winterjassen nog lang niet nodig.

En dan is het eindelijk warm …en dan hoor je iedereen klagen natuurlijk. Ja ik geef toe … ik klaag dan ook… Maar ik moet bekennen dat ik het liever te warm heb in deze tijd van het jaar dan dat ik met valhelm en al naar buiten moet.

Nou is dit natuurlijk allemaal met een korreltje zout te nemen, maar toch … Waar blijft die ZON !!! En als je dan komt he, lieve grote gele warme gloeiende bal .. blijf dan ook ! Ga niet meteen weer weg na 2 dagen mooi weer, maar laat ons ook gewoon even een aantal weken genieten !

Houden jullie van de zomer? Of toch liever de knusse winter ?zon

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
1 Comment

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge