Speelgoed
0

Vriendjes van dichtbij, kameraadjes voor altijd uitbreiding bij Zoef Zoef Dieren

Oh wat vinden onze jongens die Toet Toet maar vooral de Zoef Zoef items super leuk om mee te spelen. Eigenlijk is dat het enige waar ze zo leuk mee spelen. De geluidjes van die auto’s en beestjes vind ik zelf ook niet vervelend om naar te luisteren en als je dat wel vind dan zet je ze gewoon even uit ūüėČ ¬†Maar goed… Zoef Zoef Dieren van VTech wordt dit voorjaar uitgebreid met maar liefst vijf nieuwe¬†speelse kornuiten van dichtbij! Hidde Hond, Kalina Kat, Sara Schildpad, Hugo Hamster en Hendrik Haan zijn er klaar voor: spelen maar!¬†

Zo‚Äôn eigen kitten, pup, hamster, haantje of schildpad zijn het helemaal, omdat ze zo leuk, lief en veelzijdig zijn. De dierenvriendjes zingen liedjes, spreken zinnetjes, gaan op avontuur en reageren stuk voor stuk. Op het baasje en op de eerder ge√Įntroduceerde speelsets van Zoef Zoef Dieren en Toet Toet Auto‚Äôs. Voor wie het fenomeen eerder ontging: spelen en leren gaan prima samen! Zoef Zoef Dieren stimuleren de motorische vaardigheden, de zintuigelijke ontwikkeling en fantasierijk spelen. Met zes melodietjes, drie gezongen liedjes en grappige zinnetjes per dierenvriendje wordt het vooral een vrolijke boel.

zoef-zoef-hidde-hond  zoef-zoef-hugo-hamster zoef-zoef-kalina-kat

zoef-zoef-sara-schildpad zoef-zoef-hendrik-haan

Nieuw dit voorjaar is ook het Zoef Zoef Dieren Hondenhok. Geen straf, maar de droom van ieder hondje. Met evenzoveel spannende en speelse elementen is Hero Hond hier van meet af aan de koning te rijk. En het baasje niet minder!

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge