Tweeling
3

Met de tweeling een ritje met de bus, koude douche voor HTMbuzz

Maanden geleden ging ik al voor het eerst met de tweeling zonder problemen met de bus. Ik stapte gewoon in het midden in, en de buschauffeur vroeg zelfs of hij even moest helpen. Maar dat was niet nodig omdat het instapgedeelte even hoog was als de stoep zelf kon ik mooi zonder problemen gewoon doorlopen. Mijn OV chipkaart in de aanslag even scannen en klaar.

Natuurlijk is was het wel even puzzelen hoe ik dit nou verder ging doen. Ik wilde namelijk ook niet iedereen tot last zijn. Maar gewoon de dubbele kinderwagen netjes geparkeerd en ik kon er bij zitten zonder problemen. Nu maanden later gaat het steeds gemakkelijker en kan ik nog steeds zonder problemen gewoon met de bus mee. De chauffeurs doen totaal niet moeilijk en willen nog behulpzaam zijn ook.

Helaas is het niet overal zo’n feest om met de bus weg te gaan. Zie hieronder een filmpje van een mevrouw die met haar tweeling in de dubbele kinderwagen een ritje met de bus wil maken. Ze mag niet in het midden instappen, maar moet speciaal voorin instappen…. Hoe ze dat doet dat moet ze dan zelf maar uit zoeken, maar de tip zoals het kopen van een andere kinderwagen is haar ook al gegeven…. Waarom zou ze niet even gewoon in het midden in mogen stappen? Alsof al die chauffeurs alles volgens de regels doen… Zijn vast ook wel eens eerder weggereden bij een halte of rijden ook wel eens te snel… Bah ik kan me hier echt zo kwaad over maken…. GRRRRR


Persoonlijk zelf nooit met een bus van HTMbuzz mee geweest, maar van mij krijgen ze gewoon een dubbele koude douche !

Wat vinden jullie hier nou van?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
3 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge