Lifestyle, Persberichten
0

Tuinmeubelen.nl presenteert loungeset trends van 2016

Het is zover… de bloemen bloeien, de struiken zijn groen: de mooiste maanden van het jaar zijn weer aangebroken. Dat betekent genieten in de tuin of op het balkon en heerlijk relaxen met familie of vrienden op een zwoele zomeravond. Wie wil dat nou niet?! En dat doen we anno 2016 niet meer op een doorsnee setje, dat doen we op luxe loungebanken. Bij Tuinmeubelen.nl vind je een uitgebreide collectie.

Comfortabel loungen
Al enkele jaren zien we dat er in de tuinen steeds meer aandacht is voor het loungen. Waar voorheen de tuin praktisch werd gebruikt met een hogere tafel om aan te eten en wellicht een ligbed om op te zonnen, zien we steeds meer de trend opkomen om, net als in de woonkamer, te relaxen in een comfortabele setting. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diepere en lagere stoelen, dikkere kussens en met een bank om ook in te kunnen hangen of liggen. De hoekset is het logische vervolg op de standaard loungeset. Een setting waar je met z’n tweeën kunt hangen, maar ook meerdere mensen op kunt laten plaats nemen. Deze hoekopstelling is zeer populair gebleken, want inmiddels is er een grote collectie met nieuwe hoeksets die op verfrissende wijze voortborduren op de huidige trends en slimme verbeteringen laten zien.

loungeset-aberdeen-ii-kubu-wicker

Innovaties en trends
Voor de zomer van 2016 ziet Tuinmeubelen.nl dat de hoeksets steeds vaker worden uitgevoerd met de keuze uit verschillende modules zoals een ‘BIG’ corner, een grote hoek die een extra zitplaats biedt waardoor de set effectiever gebruikt kan worden. Datzelfde effectieve gebruik is ook terug te zien in de wijze van opstelling, waarbij losse elementen separaat kunnen worden bijgekocht. Een zeer duidelijke trend is de loungeset met een halfhoge loungetafel, zodat je de set ook als eet- of werktafel kunt gebruiken. The best of both worlds! Daarnaast zijn de loungeopstellingen met extra hoge rugleuningen, lounge-eilanden en loungebanken met een zonnedak populair. Creëer even een moment voor jezelf en trek je heerlijk terug in je eigen ‘cocoon’! Dat kan perfect in de cocoon draaistoelen of de hangende eivormige tuinmeubelen en de zweefbedden.

lounge-eiland-cardiff-lounge-white-pepper

Gemak dient de mens
En moet het in de tuin alleen maar donker zijn? Welnee! De kleurtrend in 2016 is licht greywash of gebroken wit in de aluminium loungesets. Veel loungesets worden uitgevoerd in weerbestendige stoffen en met een waterdoorlatende vulling of waterafstotend materiaal. Dat scheelt weer opbergen, gemak dient de mens. Tuinmeubelen.nl biedt loungesets van meer dan 40 topmerken. Welke smaak je ook hebt, hier ga vind je een perfecte set om heerlijk op te ontspannen deze zomer.

Over Tuinmeubelen.nl
Tuinmeubelen.nl brengt online alle trends op tuingebied, overzichtelijk en betaalbaar. Het assortiment is zeer gevarieerd en kent scherpe prijzen. Een deel van de artikelen en meubelen van Tuinmeubelen.nl kunnen worden bekeken in een van de showrooms en uiteraard wordt alles keurig thuisbezorgd. Kijk voor meer informatie, adressen en openingstijden van de showrooms op www.tuinmeubelen.nl.

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge