Lifestyle, Miss Mags, Review
0

Review Stokke Tripp Trapp kinderstoel

Laten we maar meteen eerlijk zijn… Toen ik zwanger was wilde ik graag 2 Tripp Trapp stoelen en wel precies dezelfde. Op marktplaats niet kunnen slagen en vond op dat moment de prijzen van de stoelen gewoon echt hoog. Dus hebben wij gekozen voor 2 andere stoelen ( Yaris ), vandaag dan toch een review online van één van de meest populaire kinderstoelen. 

Bij aankomst van het pakket viel het me al op dat de delen van de stoel erg goed verpakt zitten. Tussen de losse delen zit zelfs een papiertje en een kartonnetje zodat er bij het vervoeren van de delen geen beschadigingen kunnen komen op de losse onderdelen. Heel slim ! Vergeleken bij onze andere stoelen al een dikke vette pluspunt. Alle onderdelen zien er daarom ook echt op en top uit.

2015-12-17 13.34.48

Na alle delen uitgepakt te hebben de beschrijving doorgelezen en de handleiding voor het in elkaar zetten er bij gepakt. Je wilt immers niet dat je iets vergeet, zodat je de stoel weer uit elkaar moet halen. Bij het in elkaar zetten liet ik al een deel van rugleuning vallen, shit… dacht ik daar is de eerste beschadiging al. Maar wonder boven wonder had het onderdeel geen enkel krasje, dat was bij onze andere stoelen wel anders. Eén kleine val partij en de lak verdween als sneeuw voor de zon. Nee, deze Tripp Trapp kinderstoel is na het in elkaar zetten gewoon helemaal als nieuw. Geen lak beschadigingen en andere krasjes of deukjes.

Stoel zat in elkaar en dan babyset er ook op bevestigd, en dan wil ik natuurlijk wel even kijken wat onze tweeling er van vindt. Toen ik Olaf in de nieuwe Tripp Trapp had gezet merkte ik al meteen verschil. In de Trip Trapp kinderstoel zitten de kinderen mooi recht. In onze andere stoelen kunnen ze namelijk onderuit gezakt hangen wat niet goed is natuurlijk. Ook deze Tripp Trapp stoel is makkelijker onder onze tafel te schuiven.

2015-12-17 14.18.36-5

2015-12-17 14.24.10
We hebben de stoel nu een week in gebruik en ik ben om … Het is een super degelijke stoel en ook Olaf en Xavier lijken de stoel fijner te vinden als onze andere stoelen. Na een week intensief gebruik ziet de stoel er nog steeds echt als nieuw uit. Nog steeds geen krasjes en deukjes of andere beschadigingen. Ze rijden er tevens ook regelmatig tegen aan met de loopstoel en dan nog steeds geen krasjes te zien.

Ik moet zeggen, dat de stoel me veel fijner bevalt als dat ik had verwacht. Ik raad ook echt iedereen aan om te gaan voor een Tripp Trapp stoel. Door de degelijke kwaliteit zal deze jaren mee gaan. Het is immers ook een echte meegroeistoel. Het is het geld dubbel en dwars waard, en je krijgt maar liefst 7 jaar garantie na registratie van je product. Super !

Zijn jullie ook zo tevreden over de Tripp Trapp?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge