Swatches
2

Swatch : essie Chinchilly

Laatst heb ik voor de eerste keer wat essie lakjes gekocht, Chinchilly, Sand Tropez en Masterplan. De kleur Chinchilly is de donkerste van deze 3 mooie lakjes en daarbij ook meteen één van mijn favoriete tinten voor nagellak. Ik hou wel van natuurlijke en nude tinten op mijn nagels, geen schreeuwende kleuren voor mij. Vandaag laat ik jullie een swatch zien van dit mooie essie Chinchilly lakje.

nagellak-essie-chinchilly

Het lakje is een mooie creamy lakje met een wat breder kwastje, net als bij CATRICE. Hierdoor vind ik het aanbrengen van de lak echt super fijn. De kleur is zoals al gezegd één van mijn favoriete kleuren op nagellak gebied. Mooie natuurlijke bruin beige tinten, daar hou ik van. Ook makkelijk te combineren met verschillende stijlen outfits.

essie-chinchilly-nagellak

 

Door het wat bredere kwastje gaat het aanbrengen van de lak echt super handig en zonder knoeien, met dunne kwastjes kan ik totaal niet overweg dus ben er super blij mee. Met twee mooie laagjes is de lak echt dekkend. Het droogt ook vrij snel zodat je niet echt lang hoeft te wachten om het volgende laagje aan te brengen.

swatch-essie-chinchilly

 

Ben er echt super blij mee en wat een mooi resultaat.

 

Wat vinden jullie van dit lakje ?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
2 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge