Geen categorie
34

Spam je blog !

Als dit geplaatst wordt dan is het zaterdag 16 november, een heerlijke dag om eens lekker rustig aan te doen. Heb geen plannen dan alleen in de ochtend wat werken en daarna lekker de dag rustig door te komen heerlijk thuis bij de honden en bij mijn vriend. Een mooie dag om eens kennis te maken met nieuwe blogs …

Ik vind het leuk om nieuwe blogs te ontdekken, te lezen over de blogger en een kijkje te nemen in zijn of haar wereld. Lekker met een kopje koffie ( of thee ), onderuit gezakt en beentjes van de vloer. Of misschien vind je we die blog terug die je eens uit het oog hebt verloren.

Het is immers al een hele tijd geleden dat ik jullie deze mogelijkheid heb gegeven, dus het wordt eens hoog tijd om dit weer te gaan doen. Ik kijk erg uit naar jullie comments en ik kijk er ook erg naar uit om leuke nieuwe blogs te vinden.

Ik geef jullie vandaag dan ook de mogelijkheid om je blog te promoten, ik zal bij iedereen die zijn blog promoot ook bij hun op hun blog gaan kijken, en grote kans dat ik jullie dan ook meteen ga volgen op bloglovin, facebook of andere social media.

Spam naar alle hartenlust, houd het alleen wel netjes natuurlijk 😉

 

Naast het spammen is het natuurlijk ook leuk om elkaar te volgen. Je kunt mij volgen via Bloglovin, Facebook en Facebook. Mocht je mij gaan volgen, meld dit dan ook even in de comments, dan volg ik je zeker terug.

 

Ik wens jullie zelf ook veel plezier met het ontdekken van nieuwe blogs !

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
34 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge