Beauty, Miss Mags, Shoplog
0

Shoplog Sabon – Den Bosch

Vriendlief had vakantie en moest toch nog voor een klant even iets afgeven in Den Bosch (wat ik natuurlijk totaal geen ramp vond…:-) ) Even een dagje Den-Bosch dan maar. Hupsakee tweeling in de auto en vol gas naar één van de leukste steden van ons land. Heb zelf 7 jaar in Den Bosch gewoond en blijf het een super leuke stad vinden om te winkelen en een terrasje te pakken.

Normaal als ik shop ga ik veel winkels in en uit, maar dit keer was het toch anders. Dit keer ging ik zoals aangegeven samen met mijn vriend en onze tweeling. De eerste keer als een gezin samen in Den Bosch. Ik weet dat vriendlief niet zo van shoppen houdt dus hield ik me erg in om niet zo veel winkels in te gaan. Terwijl hij achteraf zich had voorgesteld dat ik echt van winkel naar winkel zou struinen… Maar niet dus, hij was achteraf natuurlijk wel blij.

Toen we langs Sabon liepen moest en zou ik hier toch naar binnen gaan. Want wat een mooie uitstraling hebben die winkels altijd. De heerlijke geuren die je ruikt en natuurlijk ook niet te vergeten het vriendelijke personeel. Ben al vaker een Sabon winkel binnen gelopen maar eerlijk gezegd nooit iets gekocht. Vind alles super lekker ruiken wat ik er zie, het voelt allemaal ook heerlijk aan, maar iedere keer weer kon ik de verleiding weerstaan…. Ik heb immers genoeg verzorgingsproducten, en een heel groot gedeelte daarvan gebruik ik na een paar keer toch niet meer.

sabon-body-lotion

Maar dit keer was het anders, vast beraden liep ik de winkel binnen. Bij binnenkomst natuurlijk heel erg vriendelijk ontvangen door een hele aardige jongeman of hij mij kon helpen. Helpen was niet nodig ik liep meteen op mijn doel af … Bodylotion. Daar aangekomen stralen de mooie verpakkingen je tegemoet. Glazen potjes en flessen met mooie labels waar op staat wat het is en welke geur het is. Mijn oog viel meteen op Lavender Apple, meteen de tester gezocht en het was liefde op de eerste reuk, ja deze gaat mee.

sabon-lip-balm

Bij de kassa aangekomen meteen maar gevraagd aan de vriendelijke dame of ze toevallig ook iets hebben voor op de lippen. Ben namelijk altijd dol op een fijne lip balm, voordat ik de vraag had gesteld had ik de Mango Kiwi balm al in mijn handen en gaf deze ook meteen aan de jongedame. Ja ook deze ging mee naar huis. Omdat ik voor meer dan € 25 euro had gekocht kreeg ik er een Body Lotion Mist ( Patchouli, Lavender en Vanilla ) bij. Altijd leuk als je iets er gratis bij krijgt toch? Deze zou ik ook zeer zeker kunnen gebruiken.

sabon-body-lotion-mist

Sabon, jullie hebben me om …. Wat een super heerlijke en fijne producten. Goed en zacht voor mijn huid en het ruikt ook nog eens super lekker !

 

Body Lotion Lavender Apple € 19.95  200 ml

Lip Balm Mango Kiwi € 9.95  15 ml

Body Lotion Mist € 17.95  100 ml

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge