Beauty, Shoplog
5

Shoplog JohnBeerens.com

Als je haar maar goed zit, is wat ik vaak zeg en dat  vind ik ook. Als mijn haar niet goed zit, zit ik niet zo lekker in mijn vel. Ik vind het tevens ook erg leuk om verschillende producten te proberen voor mijn haren. Vorige week heb ik dan eens lekker geshopt op de webshop van John Beerens.

Ik ben dol op shampoos en conditioners en vooral als ze lekker ruiken en mijn haar net zo zacht maken als zijde .. Wat ik ook altijd erg fijn vind is als een shampoo lekker schuimt, als een shampoo niet schuimt wilt het natuurlijk ook niet zeggen dat het geen goede shampoo is, ik hou gewoon van schuim 😉

Een echt vast merk heb ik niet voor mijn verzorgingsproducten voor mijn haar, wissel meestal af. Koop net wat me fijn lijkt, en natuurlijk koop ik wel eens vaker hetzelfde. Maar veelal verschilt het enorm. Tenzij iets me niet bevalt, dan geef ik het weg of gooi het weg en ga snel naar de winkel om een bekend product te halen.

Maar goed wat heb ik gekocht en wat heeft het gekost….

 

 

Tigi Bed Head Dumb Blonde Shampoo
Deze shamoo is speciaal voor blond haar. Zowel voor natuurlijk blond als voor geblondeerd haar. Ik vind de tube er lekker vrolijk uit zien, en het ruikt nu al super lekker. Prijs € 13,05 voor 250 ml.

Tigi Bed Head Dumb Blonde Conditioner
Net als de shampoo is deze speciaal voor natuurlijk blond of geblondeerd haar. Ook weer in een mooie tube en ook deze ruikt heerlijk. Prijs € 14,77 voor 200 ml.

 

Nirvel FX Föhn Mousse Normaal
Ik föhn mijn haren niet al te vaak,  maar vind het wel fijn als ik mijn haren toch wat meer volume wil geven of in model wil houden ik gebruik kan maken van een fijne mousse. Ook deze mousse heb ik zelf nog nooit eerder geprobeerd, dus ben benieuwd of deze zal bevallen ja of nee.  Prijs € 8.75 voor 300 ml.

 

TIGI Bed head clean-up Daily Shampoo (voor mannen)
Voor mijn vriend heb ik ook eens een shampoo gekocht. Voor hem maakt het eigenlijk niet uit met wat hij zijn haren verzorgd als het maar werkt. Hij gebruikt trouwens meestal de 7 kruidenshampoo van Schwarzkopf. Maar nu ben ik wel eens benieuwd wat hij van deze shampoo vind van TIGI Bed Head. Het is een shampoo wat geschikt is voor dagelijks gebruik.  Prijs € 10,65 voor 250 ml.

 

Skeyndor Essential Normalizing Mask Cream
Ben dol op crèmes en maskertjes en aangezien mijn voorraad maskertjes begint in te dunnen dacht ik even maar deze masker mee bestellen. Ik had zelf ook nog nooit van het merk gehoord. Het is een reinigend kleimasker van skeyndor, voor de gecombineerde en vette huid. Prijs € 14,85 voor 50 ml.

 

Van al deze producten zal ik ook een review plaatsen, met mijn bevindingen. Voor de shampoo van mijn vriend zal ik ook eens kijken of hij eens een review wil schrijven. Ben erg benieuwd naar het masker, en die ga ik dit weekend een meteen proberen.

Samenvatting en links naar de producten:

– Tigi Bed Head Dumb Blonde Shampoo    Prijs € 13,05 voor 250 ml

Tigi Bed Head Dumb Blonde Conditioner    Prijs € 14,77 voor 200 ml

Nirvel FX Föhn Mousse Normaal   Prijs € 8.75 voor 300 ml

TIGI Bed head clean-up Daily Shampoo  Prijs € 10,65 voor 250 ml

– Skeyndor Essential Normalizing Mask Cream   Prijs € 14,85 voor 50 ml

 

Zijn jullie al bekend met 1 van deze producten?

 

* Vergeet ook de WIN ACTIE niet, Klik hier

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
5 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge