Beauty, Review, Webshop
7

Review Herbal Conk Mask & ViVi-Clothes.nl

Ik heb vorige week een Herbal Conk Mask gewonnen van ViVi-Clothes.nl en daar gaat vandaag mijn review over. Niet alleen over het masker zelf maar ook over het bedrijf. Ben ik er tevreden over of juist niet? Zal ik zelf ook bestellen bij ViVi-Clothes? Lees snel verder ….

Ik kwam op de blog van Piinkbeautyprincess en daar zag ik een winactie en ik dacht laat ik eens mee doen. Ik ben echt een persoon wat nooit in de prijzen valt, dus was aardig verrast dat ik uit eindelijk toch had gewonnen.

Het maskertje wat ik had gewonnen is een Herbal Conk Mask. Het zit in een Chinees (of ergens die kanten uit) verpakking en wat er allemaal op staat is voor mij een raadsel.  Het zou een masker moeten zijn van natuurlijke ingrediënten en kruiden. Heb het op internet na moeten kijken wat het precies doet maar het zou een masker moeten zijn om je huid diep te reinigen.

Nou ik deed het pakje open en wat ik zag was een zwarte massa, dat wist ik al want ik had het op internet ook al gezien. Nadat ik het zwarte goedje op mijn gezicht had gedaan, wist ik na een paar minuten niet hoe snel ik het er alweer af moest halen. Wat een drama … ik werd er misselijk van en vraag me niet waarom. Niet dat er een sterke lucht vanaf kwam, oke het ruikt niet lekker maar de lucht is niet om misselijk van te worden.

Ik heb dit product dus eigenlijk niet gebruikt, en kan er dus ook geen oordeel over geven. Wel kan ik een oordeel geven over het bedrijf waar de winactie vandaan komt namelijk ViVi-Clothes.nl

In mijn hele leven heb ik veel brieven en pakketten thuis gestuurd gekregen, maar nog nooit op deze manier. De enveloppe waar het in zat, leek in de eerste instantie op een gebruikte enveloppe omdat mijn adres op een stukje papier was geschreven en zo in de hoek van de enveloppe was geplakt. Alsof er een ander adres of iets dergelijks afgeplakt moet worden.

Toen ik de enveloppe open maakte zat er vrij weinig in, een stukje scheef geknipt en slecht gekopieerd papier dat men op zoek is naar bloggers, het masker en een foldertje. Op het foldertje vond ik het al raar dat in de hoek ergens een glittersticker was opgeplakt in de vorm van een trein. Na het verwijderen van de sticker wist ik waarom de sticker er op is geplakt. Er staat namelijk Juli 2010 onder. Waaruit dus blijkt dat webshop niet wilde dat ik zou merken dat het een hele oude folder was.

Daarnaast staat op de folder ook het keurmerk van QShops (een officieel en erkend keurmerk voor webwinkels), en op de website wordt dat logo niet vermeld. En dat is ook niet zo vreemd, aangezien ViVi-clothes.nl niet is ingeschreven bij dat keurmerk (of niet meer) en dat ze dat keurmerk niet mogen vermelden.

Omdat ik het allemaal een beetje raar vond, ben ik verder gaan duiken … Het blijkt zelfs dat ViVi-Clothes niet eens meer staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK). Terwijl op een anders site van ViVi-clothes.nl (een webshop met erotische artikelen) dat KvK nummer ook nog gewoon vermeld staat. Terwijl de site van KvK dus echt aangeeft dat het bedrijf is uitgeschreven.

Toen ik het papiertje met mijn adres van de enveloppe had weten te halen, kwam er een logo tevoorschijn van een ICT bedrijf, wat volgens KvK van dezelfde eigenaar was als ViVi-clothes.nl, maar ook dat bedrijf is uitgeschreven bij de KvK.

Wat ik zelf erg storend vind aan dit hele verhaal is dat alles zo slordig overkomt. Dat het bedrijf nog steeds zoekt naar Bloggers, terwijl het niet is ingeschreven bij de KvK. Tevens is op de website nergens een adres bekend alleen op de erotische site. En het feit dat het niet staat ingeschreven in de KvK vind ik een beetje vreemd, aangezien ze doen overkomen dat het echt een bedrijf is.

Mijn mening … doe er geen zaken mee zolang niet alles geregeld is zoals het eigenlijk zo moeten. Nee ik zelf zal nooit iets aanschaffen via ViVi-Clothes.nl En het is jammer dat toch zo veel jonge meiden over dit bedrijf blijven bloggen. Maar waarschijnlijk ook zonder enig idee …

 

Hebben jullie zelf ervaing met dit masker of ViVi-Clothes.nl ?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
7 Comments
 • sophia
  Reply

  heb ook even zitten speurneuzen naar dit bedrijf, omdat ik er een bestelling heb lopen, die naar mijn gevoel niet vlekkeloos gaat verlopen.
  De bedrijfsgegevens staan wel op de site bij de voorwaarden helemaal onderaan de pagina.(incl mobiel nr)
  Na enig speurwerk op internet blijkt dat het bedrijf niet meer op dat adres is gevestigd sinds september 2012, maar ze hebben het gewoon laten staan.
  Vandaag ga ik deze nieuwe bewoner daarom ook maar even inlichten dat zijn/haar adres onrechtmatig wordt gebruikt…heb even het telnr opgezocht van deze persoon.
  Ben benieuwd of ik mijn spullen of geld ooit nog terug zie.
  Wordt vervolgd

 • Reply

  Best wel een raar bedrijf, zeker omdat ze opeens uit de KvK zijn uitgeschreven! Toevallig heb ik laatst nog een review geschreven over het masker, en die is echt HEEL fijn haha 🙂

 • Reply

  Fijn dat je hierover wat schrijft, ik zal hier ook niet zo snel bij bestellen.

 • Reply

  Wat raar zeg! Ik had hier echt geen idee van..
  Ik heb samengewerkt met VIVI-clothes en ik vond het eigenlijk een prima webshop, maar nu ik dit week, kijk ik er toch anders tegenaan..

 • Reply

  Hm, heel vreemd! Ik heb met ze samengewerkt voor het uitwisselen van folders, maar dat is idd ook al een jaar of 2 geleden.
  Verder heb ik wel al heel vreemde maskers gehad uit Azie, met heel vreemde geuren, terwijl er dus totaal niks mis mee was. Dat is daar blijkbaar heel gewoon…

  Dat de enveloppe heel gehavend aankomt zal waarschijnlijk aan de post liggen, je wil niet weten hoe ze er daar in slagen goed verpakte artikelen in 1000 stukken te laten aankomen. Maar dat stickertje in de hoek is natuurlijk hun eigen werk, dat komt wel een beetje slordig over. Ik heb zelf ook nog wel gehad dat ik iets met de hand moest schrijven omdat de printer het niet deed en dan is het beter wat minder netjes dan dat het gewoon blijft liggen lijkt me.

  Verder natuurlijk wel spijtig dat het niet zo goed gaat met vivi zo te lezen, ik hoop dat ze er snel wat aan gaan doen.

  Groetjes xx

 • Reply

  ooh wat erg dit! ik heb ook eens samen gewerkt met hun en dat ging wel prima

 • Reply

  Goed dat je dit schrijft. Ik ben tot dezelfde conclusie gekomen een aantal maanden terug.Was ook benaderd door Vivi Clothes en kreeg wat opgestuurd, maar ik vond het zo slecht dat ik er geen blogpost aan wil wijden hehe.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge