Review
16

Review: Body Scrub en Body Butter

Vandaag dan voor jullie mijn eerste review van een beauty product. De review gaat over Zen Body Scrub en over Zen Body Butter die ik vorige week bij de Action heb gekocht. Ik koop eigenlijk nooit beauty producten bij de Action, maar naar deze was ik dus echt benieuwd.

Als eerste zal ik wat vertellen over de Zen Body Scrub Seasalt. Het gaat om de geur Good Health , en inderdaad het ruikt behoorlijk good. De geur is een combinatie van eucalyptus en rozemarijn. De verpakking geeft aan:

Zen body Scrub Good Health
Met de verkwikkende geur van eucalyptus en rozemarijn. Verwijderd op zachte wijze dode huidcellen.

 

Het is een product van Fisher Cosmetica uit Dokkum en het is een pot van maar liefst 500 gram. Ik weet de prijs niet zeker, maar dacht iets van €1,99.

 

Ik vind het heerlijk om bad/douche producten te gebruiken en vooral een heerlijke body scrub. Ik kon dus ook niet wachten om het uit te testen. Dus daar stond ik onder de douche, pot in de aanslag en scrubben maar !!!!  Wat me echt opviel was dat als je wat uit de pot pakt het ook echt een “natte” substantie is dat het echt super makkelijk over je lichaam glijdt en scrubt. Dat hebben niet alle scrubs vind ik zelf. Het voelt ondanks het zout ook erg zacht aan. Je merkt het meteen zodra je een stukje huid had gescrubd. Super zacht ! Eigenlijk gewoon echt zalig te noemen. Tevens begon ook echt de hele badkamer ernaar te ruiken, en eigenlijk is de geur helemaal niet sterk. Wat een fijn product is dit, echt een aanrader dus.

Na het douchen en het afdrogen stond ik zelf echt verbaasd dat mijn huid zo lekker zacht was door deze scrub van de Action en vooral voor de prijs van ongeveer €1,99. Aangezien ik ook nog de body botter had meegenomen dacht ik die ga ik dan ook maar meteen gebruiken.

De Body Butter Cream is ook van het zelfde merk Zen van Fisher Cosmetica. Ook dit heeft dezelfde geur als de scrub namelijk Good Health.  Het is een pot van 200ml en volgens mij was de prijs ook ron de €1,99. Wat zegt de verpakking:

Zen Body Butter Cream Good Health
Verwen jezelf met deze rijke vochtinbrengende Body Butter Cream met de intens frisse geur van eucalyptus en rozemarijn.

Zodra je een beetje uit de pot pakt voel je ook meteen het zachte van de butter. En ook deze ruikt inderdaad lekker fris. Zodra je het op je huid doet voelt het lekker zacht aan. Deze butter is lekker makkelijk te smeren. Dat komt ook omdat het een butter is waar ook cream in zit. Als ik namelijk ergens een hekel aan heb is als ik moeite heb met een butter uit te smeren. Ik heb van mezelf een hele droge huid en ik ben erg tevreden met deze butter. Ook zonder het gebruik van de scrub van te voren maakt deze je huid ook echt zacht. En je merkt ook echt dat het vochtinbrengende butter is. Uren later is mijn huid nog steeds niet droog.

Helaas is vorige week mijn camera kapot gegaan dus ik heb de foto’s moeten maken met mijn telefoon. Altijd jammer want mijn telefoon maakt niet fantastische foto’s maar het is even niet anders.

 

Kort gezegd: Deze twee producten zijn echte aanraders !!!!

Hebben jullie deze zelf ook al eens uitgeprobeerd?

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
16 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge