Beauty, Review
1

Review: 100 % pure Arganolie

Al enige tijd geleden kreeg ik aangeboden om Arganolie te testen en te reviewen voor hier op MissMags. Ik zelf had nooit van te voren gebruik gemaakt van Arganolie en was er dus eigenlijk wel heel erg nieuwsgierig naar. Vandaag dus mijn review over 100 % pure Arganolie ..

Arganolie kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. De variant waar ik vandaag een review over schrijf is de cosmetische arganolie, je hebt namelijk ook nog een culinaire variant. Er zijn best aardig wat producten op de markt waar arganolie in verwerkt zit, maar deze review gaat echt over de 100 % pure Arganolie.

Arganolie doet wonderen voor uw huid, haar en nagels. Want deze schaarse, volledig natuurlijke olie zit boordevol vitamines, antioxidanten en essentiële vetzuren. Dat maakt het uw gedroomde verzorgingsproduct.

Het zou je huid verzorgen, herstellen en jong houden. Je haar kun je er ook mee verzorgen en herstellen en ook je nagels kun je verzorgen met deze Arganolie. Het zou namelijk je nagelbedden en riemen zacht, soepel en glanzend maken.

Voor mij klinkt dit dan als een must have voor iedere vrouw, een product wat je kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Weg met al die andere overtollige producten? .. Of kies ik liever voor andere producten en merken …


De verpakking spreekt mij in ieder geval al wel aan, een mooi melkachtige glazen flacon met een plastic pompje. Het ligt echt stevig in de hand en is super makkelijk in gebruik, door het pompje doseert het makkelijk, en komt er niet te veel tegelijk uit.


Eerlijk gezegd moest ik wel erg wennen aan de geur, het ruikt niet sterk dat niet, maar het ruikt wel erg natuurlijk. De olie is niet te dun en niet te dik, eigenlijk precies goed. Het smeert makkelijk  uit en trekt geleidelijk in.


Ik heb het product voornamelijk op mijn handen en huid gebruikt, ik heb zelf nogal snel last van droge handen, en schrale plekjes op mijn huid. En ik ben echt heel erg tevreden over deze 100 % pure Arganolie. Het maakt inderdaad mijn handen zacht en soepel en mijn handen voelen niet meer zo droog aan. Het verzacht mijn handen zeer zeker. Ook mijn nagelriemen zijn veel soepeler als normaal gesproken.

Het product beloofd veel en had ook zeker niet gedacht dat het de beloftes allemaal waar zou maken. Ik kan dit product dus zeker aanraden.

 

Het enige min puntje wat ik eigenlijk aan dit product kan ontdekken is de prijs, je betaald namelijk voor 50 ml €17,95 maar aan de andere kant, kan het wel een aantal andere producten vervangen.

 

Wil je zelf eens deze heerlijk Arganolie proberen bestel het dan via de Arganwinkel.nl

 

Hebben jullie zelf als eens gebruik gemaakt van 100% pure Arganolie?

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
1 Comment

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge