Beauty, NOTD, Swatches
7

NOTD Purple French Manicure en Swatch CATRICE Steel My Soul

Vandaag weer een nieuwe swatch voor jullie, tevens heb ik er meteen een NOTD van gemaakt. WAs toch bezig met swatchen en had de slag te pakken dus dacht ik ga nog lekker even door. Sinds 2,5 week zit ik weer met mijn hoofd helemaal in de nagellak wolken, en dat is ook wel te merken ook. Zodra ik de Kruidvat binnen loop is het eerste waar ik voortaan heen ga de hoek waar CATRICE te vinden is.

Ik keek in de schappen en zag meteen deze mooie paarse met hele kleine shimmers staan. OOk wel 905 Steel My Soul, op de dop staat ook Brushed Metal Effect. Toen was ik meteen nieuwsgierig en liet het lakje zo in mijn mandje glijden.

catrice-steel-my-soul

 

Het is een matte licht paarse lak, met hele kleine shimmers erin. Na twee laagjes is het echt pas dekkend. Door de fijne kwast is het makkelijk aan te brengen. Vind een wat bredere kwast altijd wel makkelijker bij nagellak. Door de matte kleur en de hele kleine shimmers lijkt het inderdaad net op brushed metaal. Het is trouwens ook een mooi effect om de lak te dragen zonder topcoat. Helaas heb ik daar geen foto van.

Untitled-3

 

Toen ik deze nagellak erop had zitten dacht ik dat ik er wel een leuke NOTD van kan maken, wel lekker simpel. Ik wist meteen met welke lak ik deze zou combineren en dat was van Pupa.  Het is een lakje uit de Luxury French collectie, en dan 002 en dan het glitter lakje.

pupa-purple-glitter

 

Ik heb gekozen voor een simpele french manicure, niet heel erg bijzonder, maar vind het er altijd wel erg mooi uit zien. Ik heb gebruik gemaakt van french manicure guides, zodat je een mooie strakke lijn krijgt. Ik vind deze ook fantastich werken. Voor mij werkt het beter dan met plakband, heb met plakband altijd ruzie. Zie hier het resultaat:

notd-catrice-pupa

 

Wat vinden jullie van het resultaat?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
7 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge