Newsflash, Persberichten, Webshop
0

NEWSFLASH: May21 exclusief bij Johnbeerens.com

De erg leuke webshop Johnbeerens.com  verkoopt nu niet alleen verzorgingsproducten en parfum, maar nu ook sieraden. De nieuwe sieradenlijn May21 is exclusief verkrijgbaar bij de Beautywebshop Johnbeerens.com

Alle sieraden zijn uniek, gemaakt met passie en precisie en sieren elke outfit!

May21 is een merknaam, maar ook een speciale datum. Dit is namelijk de geboortedag van de ontwerpster, waardoor het merk een unieke draai krijgt. De kleurcombinaties heeft zij met zorg bij elkaar gezocht. En van elk sieraad is een beperkt aantal exemplaren verkrijgbaar, zo blijft elk sieraad uniek en nog exclusiever!

May21 Armband Moya Set van 3 Stuks

May21 staat voor tijdloze sieraden voor jong en oud. De sieraden zijn gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen zoals hout, edelsteen, glas en keramiek. Alle producten zijn hypoallergeen en nikkelvrij.

De sieraden zijn geregen op zeer sterk elastiek of gecoat staaldraad, waardoor ze extra sterk zijn. Daarnaast hangt er aan elk sieraad een origineel May21 label. Het sieraad wordt verstuurd in een mooi sieradendoosje met garantiebewijs.

 

Tenslotte liggen de prijzen tussen de € 16,95 en € 31,95 en elk seizoen wordt het assortiment aangepast naar de nieuwe modetrends.

 

Klik hier voor de webshop van Johnbeerens.com

 

Zouden jullie zo’n mooi sieraad onder de boom willen vinden?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge