Beauty, DIY, Newsflash, Persberichten
0

NewsFlash: Make-Your-Own scrub kit van RAIN

RAIN, een winkelketen gespecialiseerd in fairtrade natuurlijke lichaamsverzorging en handgemaakte cadeaus uit Zuid-Afrika, heeft een nieuwe productlijn aan scrubs geïntroduceerd. Net als vele andere RAIN producten is deze productlijn 100% natuurlijk. Het Make-Your-Own concept is uniek: bij de RAIN ‘scrub deli’ kun je zelf een scrub samenstellen uit een selectie van oliën, actives, essences en een scrub basis. Daarmee creëer je een ‘custom made’ product volledig afgestemd op jouw huidtype en persoonlijke behoeften. Er zijn duizenden verschillende combinaties mogelijk.

Over RAIN
RAIN biedt fairtrade natuurlijke lichaamsverzorging en handgemaakte cadeaus uit Zuid-Afrika. Alle RAIN producten worden met zorg, liefde en een lach met de hand gemaakt door Zuid-Afrikaanse vrouwen. Hierdoor ontstaat een uniek product en tegelijkertijd werkgelegenheid voor de lokale bevolking. Het Afrikaanse landschap vormt de oorsprong en de inspiratie voor RAIN. Met de grootste zorg verwerkt RAIN aloude geheimen van inheemse flora en medicinale planten in haar verzorgingsproducten. Zo brengt RAIN de rijkdom van het Afrikaanse continent in huis. RAIN heeft acht winkels in Zuid-Afrika, twee in Nederland en één in New York.

Make-Your-Own:

Kies en mix de volgende ingrediënten:

  1. olie, op basis van huidtype, bijv. biologische rosehip olie of onbewerkte olie van macadamia noten.
  2. active: een mix van diverse kruiden zoals lavendel, papaver en tea tree voor extra scrub werking en specifieke werking (antibacterieel, anti-oxidant, vitame E, bloedcirculatie, etc).
  3. essence: een mix van etherische oliën. Deze geven niet alleen een prettige geur maar passen ook bij specifieke huidtypes (bijv.jasmijn, roos en cederhout voor een droge huid)
  4. scrub basis: dit kan mineraal zeezout zijn of een basis geschikt voor detox of het verminderen van cellulitis.

rain-scrub


Benefits
Door het regelmatig scrubben van de huid worden oude huidcellen verwijderd en wordt de huid schoon, glad, zacht en stralend. Handen en voeten kunnen wekelijks met een scrub verzorgd worden, armen en benen elke 2 tot 3 weken. Voor het gezicht volstaat een maandelijkse behandeling. Na een scrub worden crèmes en andere producten beter door de huid opgenomen.

 

De prijs van de Make-Your-Own scrub is vanaf € 20,-.  Je kunt deze kopen op de webshop van RAIN

 

Hebben jullie al eens kennis gemaakt met de producten van RAIN ?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge