Beauty, Newsflash, Persberichten
0

NEWSFLASH: Make A Difference™ Plus + collectie by Origins

Origins, het merk voor wetenschappelijk bewezen, natuurlijke huidverzorging met de kracht van de natuur, onthult een baanbrekende nieuwe technologie waarin het corrigeren van een permanent droge huid op een nieuwe, innovatieve manier wordt aangepakt.

Na vijf jaar van intensief onderzoek naar de relatie tussen huid en hydratatie, heeft Origins aangetoond dat de gedehydrateerde huid gebrek kan hebben aan een natuurlijk enzym. Om dit biologische tekort aan te pakken, introduceert Origins de Make A Difference™ Plus + collectie, waarin gebruik wordt gemaakt van een geavanceerde technologie die de gedehydrateerde huid ondersteunt en de droge huid tevens onafgebroken bevochtigt.

Een droge huid is een extreem vaak voorkomende huidconditie die personen van alle leeftijden en rassen kan treffen. Een huid die incidenteel droog is, kan gewoonlijk worden hersteld door het regelmatig aanbrengen van een moisturizer, terwijl een permanent droge huid een andere, uniekere aanpak nodig heeft.

Door onderzoek onder leiding van het Vlaamse Instituut van Biotechnologie in Gent, België, heeft Origins aangetoond dat een gehydrateerde huid in hoge mate afhankelijk is van de aanwezigheid van Caspase-14, een enzym dat door de huid wordt geproduceerd en zorgt voor het behoud van essentiële vochtniveaus. Zonder dit enzym ondervindt de huid een biologisch tekort en is permanent droog.

Caspase-14 werkt samen met twee andere componenten in de huid: fillagrine, een biologisch eiwit, en ureum, een organische verbinding. Deze drie componenten vormen samen de Natuurlijke Bevochtigingfactor; kleine, hygroscopische moleculen die vocht produceren en er voor zorgen dat de huid zijn natuurlijke vochtreserve behoudt.

Deze maand komt Origins met innovatieve biologische oplossing voor het hydrateren van de huid in de baanbrekende, op planten gebaseerde technologie in de nieuwe Make A Difference™ Plus + collectie met verschillende producten.

Make A Difference
Rejuvenating Hand Treatment

Make A Difference
Skin rejuvenating treatment lotion

Make A Difference PLUS
Rejuvenating Moisturizer

Make A Difference PLUS
Rejuvenating Treatment

Make A Difference PLUS
Ultra Rich Cream

WellOff Eye Makeup remover


WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN

ONMIDDELLIJK

Na slechts een toepassing van Make A Difference™ Plus +:

  • waren vochtniveaus klinisch bewezen met 75% gestegen
  • bleven vochtniveaus van de huid 24 uur lang behouden
  • vertoonde de huid een klinische verbetering van zichtbare glans

NA 4 WEKEN

Na afloop van een vier weken durend klinisch onderzoek vertoonde 100 procent van de vrouwen die Make A differencePlus + Rejuvenating Moisturizer hadden gebruikt een zichtbaar betere vochtregulering. Bovendien bleef de huid na de toepassing 48 uur lang gehydrateerd.

 

Hoe kijken jullie tegen deze producten aan?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge