Fashion, Newsflash, Persberichten
2

Newsflash: HEMA winteraccessoires winter 2013

Met goede winteraccessoires maak je een leuke outfit compleet. Dus bij een nieuw seizoen mode, hoort ook een nieuw seizoen accessoires. Verrassende nieuwkomers zijn de beanie’s en gedraaide colsjalen voor dames en de baret voor heren. Alles in warme, mooie en zachte materialen, veelal gebreid. Zo heeft HEMA winteraccessoires voor het hele gezin.

Dames winteraccessoires

De collectie dames winteraccessoires bestaat voor een groot deel uit een basiscollectie en uit een meer fashion deel. Er zijn mooie nieuwe breisels in uni kleuren, helemaal aangepast aan de modekleuren van deze winter. Dikke gebreide cols in fashion kleuren met bijpassende mutsen en wanten, een set van space yarn gebreide sjaals en muts, nieuwe grofgebreide colsjaals; zoals een ingevlochten gebreide col met bijpassende haarband zijn enkele stukken uit de nieuwe collectie. Naast deze items, zijn er nieuwe kleuren toegevoegd in de leren handschoenen en borghandschoenen, bijpassend bij de rest van onze collectie. Nieuw dit jaar zijn de beanie’s, dit zijn lange mutsen die je stoer kan dragen. Natuurlijk met ieder een bijpassende sjaal.

hema-winter-1

hema-winter2
hema-winter3

Heren winteraccessoires

De herencollectie bestaat dit jaar met name uit simpele basisartikelen in echte winterkleuren. Alles is hierdoor makkelijk te combineren met de rest van je garderobe. Van zachte lamswollen sjaals tot warm gebreide kabelsjaals en katoenen sjaals. Allemaal met liefde gemaakt en van goede kwaliteit. Uiteraard met bijbehorende warme mutsen en handschoenen. Mutsen van kabelpatroon tot beanie en baret, handschoenen van basic tot geweven en ook de thinsulate handschoenen zitten dit jaar weer in de collectie. Met de heren winteraccessoires van HEMA kom je absoluut warm de winter door.

hema-winter-heren

De collectie is reeds in alle HEMA filialen en online op hema.nl verkrijgbaar.

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
2 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge