Beauty, Inspiratie
3

Nagellooks speciaal voor kerst

Sinterklaas is nog maar een paar dagen het land uit en iedereen ( oké misschien niet iedereen ) is alweer bezig met kerst. Wij hebben de boom sinds 6 december ook al staan en ik vind het weer super gezellig staan. Ik vind kerst zowiezo de gezelligste tijd van het jaar. En het is dit jaar de eerste kerst voor onze tweeling natuurlijk. Om alvast in de stemming te komen dacht ik aan een inspiratie artikel met foto’s met leuke nagellooks.

Veel vrouwen maken zich druk want wat moeten ze nu dragen met de feestdagen en hoe zouden we dit jaar ons haar eens doen. Tegenwoordig is het ook helemaal hot om je nagels in hetzelfde thema te hebben. Daarom dit inspiratie artikel.

Dit is een greep uit de duizenden mogelijkheden die je kunt vinden op pinterst. Voor meer inspirerende foto’s bekijk dan eens mijn pinboard speciaal voor nagellooks voor kerst.

 

Hebben jullie een speciale nagellook voor kerst ?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
3 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge