Lifestyle
4

Lekkere Thee, maar dan net even iets anders …

Ik ben een echte koffie leut, maar dan alleen in de ochtend en in de avond een bakkie. Maar overdag zit ik meestal heerlijk aan de thee. Wel thee met een smaakje, want de normale thee vind ik niet zo lekker. En nu kwam ik laatst iets tegen waar ik het bestaan echt niet vanaf wist …

Ik zit dagelijks op internet te kijken naar leuke websites, dingen die ik wil uit proberen en etc .. toen ik van de week een website tegen kwam waar ze theebloemen verkopen. Nu zullen er vast wel mensen zijn die daar vaker van gehoord hebben, nou ik dus niet. Vol verwondering en verbazing heb ik zitten kijken.

Het zijn dus bloemen die je in het water doet, in plaats van een theezakje. De bloemen gaan dan heel langzaam open en geven ook de smaak af. Het ziet er erg leuk uit, beter als een saai theezakje in je kopje met water. Natuurlijk wel handig als je dan een doorzichtige theepot hebt zodat je de bloem ook kan zien.

Je hebt de bloemen in verschillende smaken en soorten, om te proberen heb ik gekozen voor een probeer verpakking waar 10 random theebloemen in zitten. Je weet dus ook niet welke smaken je toegestuurd krijgt, dus het blijft ook een kleine verrassing.

Toen ik deze bloemen thuis gestuurd kreeg kon ik ook echt niet wachten met het meteen te proberen. Ik maakte de goed gesloten verpakking open en daar zag ik 10 met vacuüm verpakte
bloemen in. Met een klein stickertje erop welke soort bloem en smaak erin zit. Tevens zit er een klein kaartje bij verpakt hoe het allemaal werkt. En het wijst zich eigenlijk wel vanzelf.

Je kookt gewoon water, laat het even wat afkoelen en dan doe je de theebloem in het water. De foto’s die je ziet zijn van de Aardbei Anjer, en toen ik die verpakking opende leek het net alsof ik een bakje verse aardbeien onder mijn neus hield .. zo ruikte het echt naar aardbeien. Ik zou er zo mijn tanden wel in kunnen zetten. Maar goed …

Oké water was gekookt, heb het even af laten koelen, camera bij de hand en dan het moment:

 

 

 


Zeg nou zelf, dit ziet er toch veel mooier en leuker uit op tafel? En het is ook erg leuk om cadeau te geven aan iemand die veel thee drinkt natuurlijk. Is weer eens iets anders dan een normaal theezakje 😉 De smaak is ook heerlijk …. eerlijk is eerlijk .. ik wist niet wat ik moest verwachten, maar het is boven verwachting. Erg mooi om te zien en nogmaals het smaakt fantastisch.

Je kunt deze bloemen dus bestellen op de site van theebloemen.nl en je hebt verschillende soorten pakketjes en ook verschillende prijzen.  Houd tevens ook de win acties hier op de site in de gaten want binnen kort kun je kans maken op een aantal theebloemen.

 

Hebben jullie al eens kennis gemaakt met deze mooie theebloemen?

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
4 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge