Lifestyle, Miss Mags
2

Ideaal een grondbox

Voordat ik zwanger was had ik nog nooit van een grondbox gehoord. Tijdens de zwangerschap dacht ik dat een grondbox hier niet zou komen, omdat ik het nut er niet zo van in zag en net niet zo gezellig zou vinden. Maar… ik moet zeggen dat de grondbox toch één van de fijnste aankopen is die we ooit gedaan hebben ….

Onze jongens zijn vrij actief, Olaf is de snelste van de twee maar Xavier wil hierop niet achter blijven dus doet ook aardig zijn best. Met nog maar net 8 maanden had Olaf het optrekken en gaan staan in de box door. Vanaf dat moment is het heel erg snel gegaan en wilde hij natuurlijk meer vrijheid hebben. Dus hadden we een groter speelkleed gekocht zodat we deze weer netjes konden opbergen en we weer alle ruimte hadden wanneer de jongens in de box waren of in bed lagen.

Wanneer ik onze jongens op de mat legde om te gaan spelen duurde het niet lang voordat ik Olaf uit de keuken kon vissen en bij terug komst ik achter Xavier aan kon om hem bij de honden vandaan te halen. Niet echt heel erg fijn als dit meerdere keren in een half uur gebeurd. De jongens vonden de box ook niets meer dus moest er toch een oplossing komen. Aangezien ik geen ogen in mijn achter hoofd heb en ze dus niet echt iedere minuut van de dag in de gaten kan houden.

Via Facebook in een tweelinggroep kreeg ik te horen dat men erg waren te spreken van de grondbox van Boxenland. Ben meteen daar naar de site gegaan en daar een inklapbare grondbox uitgekozen in de kleur wit. De box is ongeveer 20 kilo waardoor het van zwaardere kwaliteit is als andere grondboxen die ziet op internet. Ik moet natuurlijk wel zorgen dat mijn jongens er niet met de box aan de haal gaan….

2015-12-24 10.39.04

De grondbox is super goed verpakt en het in elkaar zetten wijst vanzelf. Het is makkelijk om in elkaar te zetten en je kunt ook zelf kiezen of je alle panelen gebruikt of niet. Ik heb de box helemaal in elkaar gezet ( alle panelen ) zodat ze meer ruimte hebben en we altijd de box in kunnen klappen. Mooie speelmat er onder, al hebben we er nog een mat uit één stuk erover heem gelegd omdat onze meneertjes al snel doorhadden dat de mat uit elkaar gehaald kon worden.

En wat zijn we blij ! We zetten onze jongens er in met wat speelgoed en ze kunnen nergens heen. Natuurlijk moet je ten alle tijden je kinderen in de gaten houden, maar nu is dat een stuk makkelijker. Naast de box is ook meteen mijn werkplek, dus ik zit gewoon naast hun te werken. We hoeven niet bang te zijn dat ze de honden lastig vallen etc. De eerste avond de box ingeklapt, maar nu staat hij eigenlijk permanent uitgeklapt. Ik ruim alleen als de jongens naar bed zijn even het speelgoed op.

Dit is voor ons dus echt een superaankoop geweest, zo super handig en ideaal. We raden het dan ook aan voor anderen die toch een makkelijke oplossing zoeken.

Wat vind jij van een grondbox?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
2 Comments
 • Twinboys
  Reply

  Leuk verhaal wij hebben dit ook het precies zelfde gegaan voor onze twins. Alleen vroeg ik mij af hoe bedoel je inklappen? Dat gaat toch nauwelijks als je de box eenmaal in elkaar heb gezet.

  En ook een kleedje boven de matten? Waar haal je zoiets? Want hier halen hun ook vanaf begin de tegels los.

  Helaas weet ik niet hoe ik u privé moet berichten vandaar. Maar wil graag anoniem blijven.

 • Reply

  Dat is slim! Ik had er nog nooit van gehoord. Zo zie je maar weer, als je inventieve zoons hebt, moet je als ouder nóg inventiever zijn! 😀

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge