Gadget
11

Geniaal en handige gadget

Je kent het wel, ga je op vakantie weet je niet wat je mee moet nemen. Ben je een vouw  zoals ik, die niet kan beslissen wat nou wél en wat nou niet mee te nemen, of wil je gewoon echt op de dag zelf kunnen beslissen wat je aantrekt?  Dan ben jij waarschijnlijk ook één van die vrouwen die met (te) zware koffers op vakantie gaat. Of met een te grote reistas die propje vol zit, terwijl je maar 1 of twee nachtjes van huis gaat. Let op er is iets nieuws 😉

Veel vrouwen hebben er inderdaad echt een handje van om te veel mee te nemen. Met als resultaat te zware koffers of te veel koffers. Heb je geen vriend of man die ze voor je kan dragen (ja hoor dames ze zijn er nog hoor dat soort mannen) dan sta je daar dus helemaal zelf alleen voor. Zware koffer in de ene hand, zware reistas in de andere hand, je bent eigenlijk al moe voordat je lekker op vakantie gaat door het dragen van die zware koffers en tassen.

Er is nu iets nieuws namelijk de “Hob“, dit is een nieuw soort reiskoffer die zijn eigenaar automatisch zal volgen. Dat gaat namelijk van het bluetooth signaal op je mobiele telefoon.  Daardoor weet de Hop waar het naar toe moet rijden. Dit lijkt mij dus echt super handig, het scheelt je echt super veel sjouwwerk, geen pijn meer in je armen door het lopen sjouwen met je koffers en tassen.

Ze hebben er zelfs aan gedacht dat als iemand er per ongeluk tegen aanloopt of als de koffers ergens achter blijft hangen, dat de eigenaar van de koffer een signaal krijgt op de mobiele telefoon. Dit is dan een trilsignaal en tevens zal de koffer ook op slot springen.

Ik zeg dit is geniaal !!!

Ik zie het zelf eigenlijk toch iets meer als een gadget, maar dat neemt niet weg dat ik het niet super handig gevonden vind. Bluetooth heeft natuurlijk maar een bereik van een aantal meter dus of het echt handig zal werken weet ik niet.

Zouden jullie gebruik maken van deze Hop?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
11 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge