Miss Mags, Zwanger, Zwangerschap
5

Fotoshoot zwangerschap 33 weken

Ik ben niet zo van de foto’s waar ikzelf opsta, en stond in de eerste instantie dan ook niet te springen op een zwangerschapsfotoshoot. Mijn vriend had het al een paar keer voorgesteld om het te laten doen, aangezien dit waarschijnlijk de enigste zwangerschap is die ik zelf zou meemaken. Na lang er over nadenken en toch kijken naar wat voor soort foto’s ik zou willen hadden we dan toch maar een afspraak gemaakt.

Zaterdag 7 februari om 10.30 was het dan zo ver, na een ritje van Beek en Donk naar Horst, want wij vonden dat Hanneke van HC Fotografie de leukste en mooiste foto’s in haar portfolio heeft staan. En toevallig kwamen we er daar achter dat Hanneke zelf ook in Beek en Donk woont, dus er was meteen een klik. Iets wat wel belangrijk ik bij een fotograaf in mijn ogen. Dat maakt het maken van foto’s een stukje losser en makkelijker.

Hanneke gaf tijdens de shoot goede aanwijzingen en instrueerde ook vriendlief wat hij moest doen. We voelden ons erg op ons gemak en het uurtje foto’s maken ging eigenlijk ook zo voorbij. Het scheelt natuurlijk ook dat Hanneke ons al via email had laten weten wat wij zelf eventueel mee zouden kunnen nemen, en dat wij haar al hadden doorgeven naar wat voor soort foto’s onze voorkeur uit zou gaan.

Het resultaat van de shoot mag er zeker zijn ! Want WOW wat een super mooie foto’s ! We hebben iets van 102 foto’s gekregen, originele foto’s en bewerkte foto’s. Dat we zo veel foto’s zouden krijgen hadden we niet gedacht. Ik wil jullie een aantal van die foto’s laten zien, gewoon omdat ze zo mooi zijn 😉

Kijken jullie mee naar een héél klein gedeelte van onze foto’s van onze Fotoshoot zwangerschap 33 weken ?

zwanger-fotoshoot-missmags-1

 

zwanger-fotoshoot-missmags-4

 

zwanger-fotoshoot-missmags-2

 

zwanger-fotoshoot-missmags-5

 

zwanger-fotoshoot-missmags-3

 

zwanger-fotoshoot-missmags-6

 

En wat vinden jullie van deze foto’s ?

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
5 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge