Miss Mags
1

Fijne Kerstdagen – Merry Christmas

Het is nu echt bijna zo ver .. Kerstmis .. De sfeervolste periode van het jaar. Veel bomen staan weer mooi te pronken met alle lichtjes en ballen die er in hangen. Kaarsjes gaan weer aan, de heerlijke dennengeur die je overal weer ruikt …

Ons huisje is ook weer lekker versiert, de boom staat er weer mooi bij. Was trouwens wel even afwachten met onze hond Bob, aangezien het zijn eerste kerst is en wij niet wisten wat hij met de boom zou doen. De eerste dag dat de boom stond heeft hij geprobeerd er tegen aan te plassen, maar gelukkig was het mis. Maar voor de rest gaat alles goed, vlakbij de boom komen gaat heel voorzichtig.

Overal staan weer kaarsjes en theelichthoudertjes, we hebben er ook een geurkaars bij staan, die zorgt voor een heerlijke warme winter geur. Aangezien we een kunstboom hebben, hebben we zelfs spray voor de boom, zodat de boom ook echt ruikt naar dennengeur. Hmmmmm……

Ieder jaar met kerst proberen wij zo origineel mogelijk te zijn met onze kerstkaarten., aangezien wij onze kerstkaarten zelf kunnen maken is dat een stuk makkelijker. Vorig jaar kreeg iedereen een rood lint, wat kerstbal haakjes en losse kaartjes met letters erop. Deze losse kaartjes konden mensen aan het lint hangen en dan stond er “Fijne Kerstdagen”. Leuk is het dan als je hoort dat mensen die slinger gewoon weer op hebben gehangen.

Dit jaar hadden we weer een ander idee. We gaven iedereen een kaartje, een aansteker en een theelichtje. Natuurlijk is de kaart zelf gemaakt en helemaal in kerstsfeer, zelfs de aansteker hadden we voorzien van een volledige sticker in dezelfde sfeer als de kaart.

De tekst op de kaart:

Kerst, een speciale tijd …

Een tijd van gezelligheid, lekker eten en samen zijn.

Maar vaak ook het moment dat we even stil staan bij de personen die wat extra steun kunnen gebruiken of de mensen die we missen.

Echt een moment om een extra kaarsje aan te steken.

En dat kan, want dit jaar sponsoren wij het kaarsje en de aansteker.

Ook hierop hebben we weer leuke reacties ontvangen. Wij zien het ook echt als een sport om ieder jaar zo origineel mogelijk te zijn. Gewoon omdat het leuk is en omdat het kan.

Nu heb ik voor jullie ook een kerstwens en daarbij hoort ook een kaart. Helaas niet zo origineel, maar het gaat om de gedachte zullen we maar zeggen 😉

 

 

Hierbij wil ik jullie hele fijne kerstdagen toe wensen. En ik wens jullie ook alvast een gelukkig nieuwjaar toe. Dat het voor jullie allemaal maar een jaar mag worden met veel liefde, geluk en gezondheid.

 

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
1 Comment

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge