Geen categorie, Lifestyle
7

Extreme Couponing

Iedereen is denk ik wel dol op koopjes, ik in ieder geval wel. Als ik iets zie wat ik vaak gebruik of wat ik weet dat ik het binnen kort nodig heb, en het is in de aanbieding dan koop ik het ook. Of als ik een kortingscoupon heb geef ik die ook graag uit. Een leuke deal ga ik nooit uit de weg …

Nu ben ik de laatste tijd in een fase beland waarbij ik veel zit te kijken op de zender TLC daar hebben ze een programma wat gaat over extreme couponing in Amerika. Daar zie je mensen die echt uren per week ( soms wel meer dan 30 uur per week) bezig zijn met kortingsbonnen te verzamelen. En je kunt het zo gek niet bedenken wat ze allemaal voor doen. Β Er zijn daar zelfs mensen die in de oudpapier bakken lopen te snuffelen of nog erger, mensen die door het vuilnis zoeken naar bonnen. Wat sommige mensen echt al niet doen om maar zo veel mogelijk bonnen te verzamelen.

http://www.youtube.com/watch?v=jG3dpF9EWC8

Aan de ene kant is het zo gek nog niet waarom ze het doen. In Amerika kunnen ze doormiddel van extreme couponing heel erg veel besparen op boodschappen. Zelfs zo veel dat sommige mensen naar huis gaan met een winkelwaarde van 700 euro en daar niets voor hoeven te betalen. Of zelfs zo veel besparen ze een tegoed op een spaarkaart krijgen zodat ze dat tegoed weer de volgende keer in mindering kunnen brengen op de volgende aankopen.

Soms denk ik … die zijn gek .. Maar als ik eerlijk naar mezelf kijk zou ik ook beginnen als dit ooit zou over waaien naar Nederland. Ik zeg reken uit je winst .. Als je er 30 uur per week mee bezig bent en je bespaard per week of per maand aan meer dan 1000 euro aan boodschappen .. En dan leg je ondertussen ook nog een hele voorraad aan, dan houd je misschien wel meer over per maand.

Dat laatste is natuurlijk ook niet helemaal waar, maar er zijn erbij daar in Amerika die er ook nog eens geld mee verdienen. Die leggen zelf een voorraad aan, verkopen de helft ook nog eens. En er zijn ook mensen die een gedeelte van hun voorraad schenken aan het goede doel, of helpen hun familie en vrienden er weer mee.

Wat zou het toch voor veel mensen een voordeel zijn als het ooit inderdaad over zou waaien naar Nederland. Ga er maar niet vanuit hoor .. haha. Hier staat namelijk al vaak genoeg op een kortingsbon dat je het niet kan gebruiken in combinatie met andere bonnen of kortingen.

Ik ben van mening als men het probeert weet men het niet wat het zal brengen, maar goed in Amerika zijn de supermarkten vele malen groter als hier.

 

Zou jij beginnen aan couponing ?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
7 Comments
 • Reply

  Ik denk niet dat ik er de tijd voor heb om aan te beginnen, maar ik zou er zel veel meer op letten

 • Reply

  Ik vind het zelf een heerlijk programma! Ik zou denk zelf ook meer kopen als je er geld mee bespaard. En als je iets langer kan bewaren is dat ook geen probleem

 • Reply

  Oh ja kon dat hier ook maar! Ik ga echt serieus naar daar verhuizen later en daar ook mijn full time baan van maken haha. Ik zou gewoon alles wat ik teveel heb weggeven πŸ™‚

 • Reply

  Ik vind dat echt leuk om naar te kijken haha!

 • Reply

  zelf kijk ik nooit naar TLC en ik doe ook nog niet aan couponing maar dat ga ik zeker doen maar dan niet zo exstreem natuurlijk bovendien heb ik helemaal geen plaats voor een opslag ruimte of zoiets! πŸ˜‰

 • Reply

  Ik kijk dit programma wel eens op TLC. Ik denk dat ik wel aan couponing zou doen. Je bespaard er een hoop geld mee alleen denk ik niet dat ik zo extreem zou zijn als de mensen uit dat programma.

 • Reply

  ik zou er zeker weten aan beginnen, alleen niet zo extreem als zij doen met enorme opslagruimtes vol met eten e.d. XD 1 kast lijkt me wel voldoende, lol!

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge