Miss Mags
2

Eerste post hier op Miss Mags

Vandaag dan uiteindelijk gestart met de blog die ik al een tijdje wilde starten. Eerste begin is altijd even lastig, je moet er in komen, en dat niet alleen waar begin je je eerste post eigenlijk mee. Laat ik maar gewoon beginnen met het voorstellen van mezelf.

Eigenlijk hetzelfde stukje als Over Miss Mags, maar ik beloof dat er morgen of misschien vanavond zelfs nog een nieuwe post verschijnt.

Miss Mags heet eigenlijk gewoon Margareth, maar die naam vond ik niet echt iets om te gaan gebruiken. Daarom heb ik gekozen voor Miss Mags voor deze blog. De naam Miss Mags bestaat uit twee verschillende woorden die beide ergens voor staan. Laten we eerst beginnen met Miss wat staat voor vrouw, dat komt goed uit want dat ben ik ook. En Mags is een afkorting van mijn naam die veelvuldig wordt afgekort naar Mar, Maggie of Mags.

Mijn naam is zoals ik al aangaf Margareth, ben een vrouw van 32 jaar en woon in een leuk dorp in Brabant. De woning deel ik samen met mijn lieve vriend en onze twee schatten van honden. In het dagelijks leven ben ik bezig met van alles en nog wat. Grafisch Design (zoals logo’s, visitekaartjes, briefpapier etc) en Webdesign, maar daarnaast doe ik ook werk als Support Medewerker en doe ik het beheer en updates van enkele websites. Ook mag Social Media niet aan my things that I do lijstje niet ontbreken. Dit alles doe ik met veel liefde maar ook zeker met erg veel plezier. In mijn vrije tijd besteed ik graag aandacht aan mijn vriend en onze honden, maar speel ik ook graag wat games op de PC , NDS Lite of sinds kort ook op onze tablet.

Hier op de site van Miss Mags zal ik jullie informeren en reviews schrijven over lifestyle, beauty en fashion, maar ook een beetje over Miss Mags prive en dingen die mij bezig houden.

 

* Wil trouwens even aangeven dat ik erg dol ben op zon, zee en strand vandaar dus ook de twee fotos die gemaakt zijn aan het strand. De afbeelding bovenaan is gemaakt in Blankenberge en de foto waar ik op sta is gemaakt in Vlissingen.

Follow my blog with Bloglovin

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
2 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge