Inspiratie
3

Scary and Creepy Halloween looks

Zelf heb ik niet zo heel veel met Halloween, hier doen we er dan ook helemaal niets aan. Wat ik altijd wel mooi vind om te zien zijn hoe mensen zich kunnen kleden en welke looks ze daarbij hebben. De ene look is nog enger dan de andere…. OMG je zult iemand eens in de zomer zo tegen komen in de nacht.. dan ren je toch wel je benen onder je lijf vandaan…. 

Vandaag heb ik een inspiratie post over de engste looks die ik tijdens het surfen op internet en ook via Pinterest ben tegen gekomen, kijken jullie met me mee ?  Let wel op, sommige zijn echt te eng voor woorden, wat natuurlijk weer een goed compliment is voor de degene die de look gemaakt heeft. Want hoe echter hoe beter toch ?

scary-creepy-halloween1-missmags

scary-creepy-halloween2-missmags

scary-creepy-halloween3-missmags

scary-creepy-halloween4-missmags

scary-creepy-halloween5-missmags

Bah, je zult ze maar tegen komen 😉  Op mijn bord Halloween op Pinterest staan er nog een aantal meer, mocht je er geen genoeg van kunnen krijgen …. 😉

 

Wat vinden jullie van deze looks?

 

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
3 Comments
  • Reply

    wat een bizar gave looks! Zo iets zou ik ook wel eens willen hebben voor Halloween, lekker iedereen de stuipen op het lijf jagen 😉

    Oeh en ik zie iets leuks: het lettertype wat je hebt gebruikt voor de banner van dit artikel, heb ik eergisteren toevallig ook gebruikt voor een tijdelijke halloween header op mijn forum. haha 😀

  • Reply

    Gaaf! Ik wou dat ik het zelf ook kon.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge