Inspiratie, Lifestyle
0

Carnaval baby en kinder kostuums inspiratie

Hier in het zuiden breekt het vandaag alweer los … ! Het is Carnaval, YAY !!!!!! Eerlijk gezegd vier ik al jaren geen carnaval meer, maar ga wel ieder jaar naar de optocht kijken. Voorheen was ik alle dagen zo vroeg mogelijk al op pad en kwam ik zo laat mogelijk thuis. Dit jaar doen we dus ook niet aan carnaval en gaan we ook alleen maar naar de optocht kijken. Ik vind het al wel leuk om kijken naar wat er voor leuke idee├źn zijn voor baby en kinder kostuums.

Vandaag dus een echte inspiratie post, gewoon omdat het er allemaal ook zo schattig uitziet. Het wordt gewoon zo moeilijk om een keuze te maken ! Koop je iets of ga je zelf proberen er iets leuks van te maken ? Hieronder wat leuke kostuums….

 

Persoonlijk smelt ik echt helemaal weg bij de laatste foto, wat is dat olifantje schattig ! Zou echt de show stelen denk ik. Wil je nog meer inspiratie op doen dan kan heb ik op mijn pinterest board carnaval baby’s en kinderen nog meer leuke inspiratie foto’s staan.

 

Vinden jullie de kostuums ook erg schattig ?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge