Boeken
4

Het boek Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt, als cadeau voor mijn vriend

Sinds het moment dat ik wist dat ik zwanger was, kreeg ik de behoefte om zelf er erg veel over te lezen. Er zijn immers erg leuke magazines te verkrijgen, waarin erg handige tips en verhalen staan. Mijn vriend ziet deze bladen wel liggen, bladert het een beetje door en dat was het dan ook … althans voor nu. Het boek van Kluun had ik jaren in gedachten als cadeautje voor mijn vriend op het moment dat de tijd er voor zou zijn… Juist nu dus…

Vind Kluun trouwens een hele goede schrijver, en ik kan zijn humor ook echt goed waarderen, en wist dus ook zeker dat het boek ook in de smaak zou vallen bij mijn vriend. Het heeft even geduurd voordat ik het hem dan toch heb gegeven. Had er eerlijk gezegd ook niet meer aan gedacht.. Tot het moment mijn vriend een keer in de avond zei “Ik moet me toch maar eens wat beter in gaan lezen”. Precies op dat moment keek ik op zijn scherm en had hij het boek van Kluun op de website van bol.com openstaan. Ik grapte nog en zei “Nou ik weet niet of dat het beste boek is wat je kunt lezen om je wat beter in te gaan lezen op het gebeuren van zwangerschap en vaderschap”. De volgende ochtend natuurlijk meteen toen vriendlief het huis uit ging heb ik het boek meteen besteld.

Nu is mijn vriend geen boekenlezer, maar toen ik het boek netjes ingepakt en wel aan hem gaf, begon hij te lachen. Nog geen 10 minuten later was meneer al door het eerste hoofdstuk heen. Na het eten van zijn lunch ging hij weer weg en zei “Dit boek is voor mij en niet voor jou, dus niet in lezen”. Natuurlijk als geintje, want ja ik ben de gene die natuurlijk zwanger is en niet de gene die mezelf heeft zwanger gemaakt. Toen hij de deur uit ging, wist ik trouwens niet hoe snel ik het boek moest pakken en toch wat er in te gaan lezen…. Echt … ik proestte het uit van het lachen.. Met zo veel humor geschreven.

Wat ik toen nog niet wist, is dat mijn vriend toch wel enkele tips zou onthouden en dat wordt me bijna iedere dag wel met een lach duidelijk gemaakt…

Goed onthouden: niet terugslaan, niet verstijven, niet afbreken, maar gewoon meeveren

Dit is een stukje uit basisregel nummer I. 

Als ik bijvoorbeeld op de bank zit, en ik praat met mijn vriend en ik vraag hem om iets te doen, of een mening of wat dan ook … En ik zie hem in de keuken staan, dan zie ik dat wanneer hij mij antwoord geeft hij een soort meeveer beweging maakt (zijn lichaam van voor naar achter bewegen).  Geeft hij me in iets gelijk dan zegt hij er vol trots achter aan: “Tja, ik moet toch ook met je meeveren hé ?  😉

Ik moet er wel steeds heel erg om lachen, gelukkig heb ik geen last van mijn zwangerschapshormonen dat hij er heel erg last van heeft. ik ben dus geen zwangerschapsmonster die alles bij elkaar huilt, schreeuwt en commandeert.

kluun-help-ik-heb-mijn-vrouw-zwanger-gemaakt

Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt is hier in ieder geval in zeer goede aarde ontvangen en gelezen. Iedere dag leest hij er nu een stukje in, en heeft het bijna uit. En trouwens niet alleen hij, maar ook ik geniet van het boek.

Het boek is gewoon een hele leuke aanrader voor aanstaande vaders. Echt met veel humor geschreven en natuurlijk ook met een knipoog, aangezien geen man en geen vrouw gelijk zijn.

Via deze link is het boek te bestellen, voor maar € 10.

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
4 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge