Beauty, Lifestyle, Miss Mags
3

Bezoek aan schoonheidsspecialiste

Gister had ik een afspraakje bij de schoonheidsspecialiste hier in de buurt, en ondanks het feit het maar voor een kleine behandeling was, het was weer super. Heerlijk toch lekker even kunnen ontspannen in die heerlijke stoel ….

Eigenlijk ga ik niet vaak naar de schoonheidsspecialiste, beter gezegd te weinig. Ik vind het heerlijk om daar lekker ontspannend te kunnen liggen in de stoel en dat er ondertussen dan een lekker rustig muziekje op de achtergrond te horen is. En natuurlijk dat er ondertussen gewerkt wordt aan het geen waar je voor komt. Omdat ik niet meer te spreken was over mijn vorige schoonheidsspecialiste, was ik dus op zoek gegaan naar een andere en die heb ik gevonden.

Gister (27 september 2012) stond ik bij haar voor de deur om 10.55, ik hou ervan om wat vroeger te komen. Beter te vroeg dan te laat zeg ik dus ook altijd. Ze heeft een salon aan huis, en op zich heb ik daar ook altijd echt een voorkeur voor. Ik heb dan meer het gevoel dat ik geen nummer ben, en dat er meer tijd in mij wordt gestoken. En ja natuurlijk zijn er uitzonderingen bij andere salons, alleen geef ik dus liever de voorkeur voor aan huis.

Toen ik haar salon binnenstapte had ik meteen een huiselijk gevoel. Mooi ingericht en aangekleed, precies de stijl waar ik zelf van hou, dus dat was goed meegenomen. Lekker rustig geen drukke aankleding, geen freubels her en der gewoon een fijne plek waar ik zeker te weten zou kunnen ontspannen. Ik kon gaan liggen in de heerlijke behandelstoel die al lekker voorverwarmd was. Ik voelde mijn lichaam eigenlijk al meteen ontspannen. Er werd ook nog een heerlijk warme handdoek over me heen gelegd en daar lag ik dan, klaar om eens aan mezelf te laten werken.

De reden waarom ik eigenlijk een afspraak had gemaakt is omdat mijn wenkbrauwen eens grondig aan een epileer sessie toe waren. Ik zelf ben echt helemaal niet goed in het epileren van mijn wenkbrauwen dus dat laat ik liever aan iemand anders over. Ook is dat bij mij een zeer gevoelige plek, dus binnen enkele minuten stonden de tranen in mijn ogen, maar het is voor een goed doel zeg ik dan, dus even doorbijten. Ondertussen lag ik lekker te genieten en te ontspannen in die stoel, ik moet wel eerlijk zeggen dat ik van de muziek niet veel gehoord heb, omdat ik wel van gezellig kletsen houd en ik meer daar mee bezig was dan naar de mooie muziek te luisteren.

We raakten ook aan de praat over mijn dagelijkse make-up en toen zei ze dat het misschien mooier zou zijn als mijn wenkbrauwen iets meer een bruin tint zouden hebben. Laat ik eerst even zeggen dat veel mensen niet geloven dat het blonde haar toch echt mijn eigen haarkleur is, omdat ik hele donkere wenkbrauwen heb. Ze deed mij een aanbieding wat ik niet zou kunnen weigeren, namelijk dat ze mijn wenkbrauwen gratis ging verven, zodat ik het even uit kon testen of dat wel iets is voor mij, en of ik het mooi vind natuurlijk.

Enkele minuten later waren ze al geverfd, met een prachtig resultaat. Ik heb haar wel vele malen bedankt ervoor en vond het echt super lief van haar. Binnenkort ga ik nog een keer terug om mijn gerstekorrels weg te laten halen, omdat ik daar ook een beetje moe van wordt. Dus weg met die vervelende korrels. Ik heb helaas nog geen goede foto ervan kunnen maken. Ik zal kijken of me dat vandaag nog gaat lukken en dan zal ik die ook even posten.

Gaan jullie vaak naar de schoonheidsspecialiste? En wat laten jullie zoal dan doen?

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
3 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge