Miss Mags, Zwanger, Zwangerschap
1

Baby Wishlist

Ik zou eigenlijk alle leuke dingen die ik tegen kom wel willen kopen voor onze lieve boefjes, maarja te veel in huis halen is natuurlijk ook niet de bedoeling. Toen we te horen kregen dat wij een tweeling verwachten dacht ik dat we echt veel meer in huis moesten halen dan dat eigenlijk nodig is. Het betekend namelijk niet automatisch dat je van alle dingen op de “baby uitzet checklist” er inderdaad ook echt het dubbele van moet hebben.

We hebben al veel dingen in huis gehaald, nou ja eigenlijk valt dat veel ook wel weer mee. In de eerste instantie zijn we begonnen met de “grote” dingen, zoals kinderwagen, babykamer, maxi cosi’s en hebben we 2 x een familyfix systeem voor in de auto. Dat is een systeem waarbij je de maxi cosi’s niet meer helemaal met de gordel moet vast maken maar er gewoon in kunt klikken. YAY wat handig !!!

Ook hebben we wat setjes kleding, babyfoon, dekentjes en zo nog wat items al in huis. Het lijkt hier soms wel een pakhuis 😉 Daarnaast hebben we ook een nieuwe droger aangeschaft, want dat is toch makkelijker hier in huis.

Naast deze items moeten er nog veel meer dingen aangeschaft worden, verzorgingsproducten, bad producten, kleertjes en noem maar op. Ik dacht laat ik eens een baby wishlist maken met een aantal items die ik graag nog zou willen aanschaffen.

Shnuggle Babybad Licht Blauw
Dit badje staat echt op de lijst en lijkt mij veel fijner dan een gewoon badje.

Door de aparte Bum Bump vorm van de bodem blijft de kleine recht zitten en zakt het niet weg, zodat je samen kunt ontspannen en genieten van het badderen.

shnuggle_bad_licht_blauw

Stokke Tripp Trap ( Wit )
Wij horen zo veel goede verhalen en over deze kinderstoel dat wij deze ook graag in huis willen hebben. Ook vanwege het feit dat deze kinderstoel ook kan mee groeien en ze er echt heel lang mee kunnen doen.

stokke_tripp_trapp_white

Campingbedjes
Altijd handig om mee te nemen, zodat ze ook in de avond gewoon ergens kunnen blijven slapen.

torpy_luxe_sand

Boxkleed
We hebben een tweeling box, dus zijn we op zoek naar een boxkleed in de maat 120 x 69,5 cm. En deze zijn lastig te vinden. Wellicht laten we er eentje maken.

boxkleed

Mandjes
In verschillende maten, zodat we hier verzorgingsproducten etc mooi in kunnen opbergen.

mand_ruit_lblauw

Swing
We hebben al twee wipstoeltjes, maar we willen er ook nog een swing bij. Deze kan handig van pas komen als ik bijvoorbeeld bezig ben met boefje 1 en boefje 2 even wat afleiding nodig heeft. Deze swing wiegt namelijk automatisch.

bright_starts_bouncer_sahara_burst

Borstkolf
Ik ben van plan om borstvoeding te geven, alleen dan wel vanuit de fles. Zodat mijn vriend de twee boefjes ook vanaf het begin af aan kan voeden. Ze zeggen dat je het beste kunt wachten met het aanschaffen van een borstkolf tot nadat ze geboren zijn. In het ziekenhuis hebben ze ze ook, en zo weet je welke je fijn vind etc …

borstkolf

Voetenzakken voor in de maxi cosi
Zodat beide boefjes het heerlijk warm hebben als ze in de maxi cosi zitten.

voetenzak

Naast deze items zijn er nog zo veel andere items die ik wil aanschaffen en moet aanschaffen, maar dat gaat zeker helemaal goed komen.

Hebben jullie nog goede tips?

Bron foto’s

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
1 Comment

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge