Lifestyle, Miss Mags
2

Vakantiewerk leuk of …..

Vakantie breekt weer aan, en overal worden de vakantie baantjes weer aangeboden. Bij het ene bedrijf is het voor een paar uur per dag en bij de ander zijn het echt hele lange dagen. Het is maar net waar je voor kiest of wat je zoekt. Wil je vakken vullen of ga je ergens in de bediening werken ?

Wanneer je aan of vlakbij het strand woont, lijkt het natuurlijk geweldig om te gaan werken in zo’n hippe strandtent. Heerlijke muziek op de achtergrond, vrolijke mensen de hele dag en af en toe toch nog even tijdens het werk van de zon kunnen genieten. Kan natuurlijk ook wel weer een nadeel hebben, dat werken in zo’n hippe tent. Je vrienden komen langs, kunnen lekker genieten van een drankje en jij werkt jezelf uit de naad…..

Kan mijn vakantiebaantjes ook nog wel herinneren.. Van werken in een ijssalon, werken bij de V&D tot het werken in een luxe broodjes bakkerij. Kan je vertellen dat het werken in een ijssalon niets voor mij is. Toen was ik nog jong en was niet zo’n werker, maar als ik er nu zou werken, zou ik teveel van het ijs zelf naar binnen werken. Het werken bij V&D kan ik me ook nog wel herinneren, begon met alleen op zaterdagen en in de vakantie bijna alle dagen. Ook wel veel plezier gehad, behalve op de circusdagen, vreselijk vond ik dat.

Het leukste vond ik toen ik begon te werken in de vakantie’s voor een telemarketingsbedrijf. De mobiele telefoons waren in op komst, dus kon aardig goed telefoneren 😉 Deed niks anders de hele dag. Tijdens het werk en in de pauze de grootste lol met je collega’s, werkte een paar uur en kon weer naar huis. Door de wisselende diensten kon je toch veel uren maken, en toch ook genieten van een soort van vakantie ( wanneer je werkte dan ). Om vervolgens zelf een week op vakantie te gaan. Kan wel zeggen dat ik dat toch wel de leukste vakantiebaan vond.

sell18

Zo heb ik tijdens het werken bij dat telemarketingsbedrijf ook mogen bellen voor Yves Rocher. Toen was het al een erg bekend bedrijf en vrouwen waren altijd blij om je aan de lijn te hebben, want dat betekende vaak dat ze cadeautjes kregen of je mocht de bestellingen noteren. Kortingscode.nl heeft op dit moment trouwens een exclusieve korting bij Yves Rocher. Je krijgt namelijk € 5 korting op het hele assortiment. Kun je met korting heerlijk shoppen uit al die heerlijke natuurproducten.

Wat is of was jouw favoriete vakantiebaan?

 

miss-mags-as

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
2 Comments
 • Reply

  Mijn eerste vakantiebaantje (op allerlei klusjes bij mijn lieve peettante na) was bij het boekenfonds van mijn middelbare school. Boeken repareren, pakketten klaarleggen en altijd onwijs veel kletsen met mijn collega’s (die ik allemaal natuurlijk al kende van school), gezellig met de radio aan. En het verdiende voor die tijd nog geweldig ook!
  Janneke onlangs geplaatst…PlaatjeMy Profile

 • Reply

  Hahaha! Ik heb ook bij de V&D gewerkt. Ook in de ijssalon daar. Het meest vreselijke baantje ook. En m’n baas? De walgelijkste man op aarde.

  Uit wraak winkel ik daar niet meer. Like he cares. 😉
  Sytse onlangs geplaatst…Hoe maak je een selfie? (inclusief foute foto’s)My Profile

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge