Lifestyle, Miss Mags
4

Maak kennis met mijn nieuwe liefde…

Tja, in het leven is niet alles rozengeur en maneschijn… Liefdes die vervagen, vrienden en familie die helaas overlijden en zo zijn er nog veel meer dingen op te noemen. Voor een liefde die vervaagd kan er natuurlijk weer een nieuwe liefde voorbij komen, en dat gebeurde ook in mijn geval.

Ik ben een echte koffieleut, en dat steek ik ook niet onder stoelen of banken. Hier in huis maken wij nog gebruik van een “echt” ouderwets koffiezetapparaat waar je gewoon gemalen koffiebonen in kan doen. Maar sinds een week is daar verandering in gekomen, en ik ben dol enthousiast.

Sinds maart was er een actie bij Dolce Gusto, als je een Dolce Gusto kocht voor 15 juni dan kreeg je maar liefst € 50 euro retour. Dit is dus een flinke korting. Nu wilde ik niet hals over kop weer een impulsieve aankoop doen en heb ik dus echt 3 maanden lang er over na zitten denken. Zal ik het doen .. zal ik het niet doen … Want de korting is natuurlijk wel mooi meegenomen, maar de cups die in het apparaat moeten zijn wel wat duurder dan een gewone pak koffie.

Dolce Gusto - Mini Me

Dolce Gusto – Mini Me

Na lang wikken en wegen heb ik dan toch maar besloten het apparaat in huis te nemen. Ik heb gekozen voor de Mini Me, ik heb daar € 89,95 voor betaald, maar binnen 6 weken krijg ik die € 50 retour gestort op mijn bankrekening. Mijn vriend zag het apparaat totaal niet zitten, want we hebben immers toch een koffiezetapparaat ? Maarja mijn vriend houd niet zo als ik van verschillende smaken koffie en ik ben degene die vanuit huis werkt, dus heb ik besloten dat ik het apparaat verdien 😉

Ik ben echt super enthousiast, wat een wereld van verschil met andere apparaten. De smaken koffie vind ik lekkerder dan welk merk ook. Zo heerlijk, het aroma van bijvoorbeeld de Latte Macchiato Caramel komt je meteen tegemoet. En de smaak.. gewoon echt super ! Ik weet zeker dat wanneer je ergens een Latte Macchiato Caramel besteld, het echt niet zo heerlijk is als degene die ik zelf lekker vanuit mijn eigen keuken kan maken. Ik ben verliefd ! Mijn vriend heeft natuurlijk ook enkele smaken geproefd nu en zelfs hij moet eerlijk bekennen dat de koffie echt super heerlijk is.

Mijn favoriet - Latte Macchiato Caramel

Mijn favoriet – Latte Macchiato Caramel

Met de Dolce Gusto Mini Me, kan je maar liefst 20 smaken drank maken. Niet alleen koffie maar ook chocomel, espresso en thee, maar ook koude Ice Coffee. Wat een super handig apparaat en makkelijk te bedienen. Wil je er meer over weten kun je alles vinden op de website van Dolce Gusto.

Ja dit is mijn nieuwe liefde 😉

 

Wat is jouw favoriete smaak koffie? 

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
4 Comments
 • Reply

  Leuk artikel! ik vind de Dolce Gusto apparaten altijd erg mooi. Misschien vind je mijn pagina een mooie uitbreiding van je artikel?
  Nigel onlangs geplaatst…De’Longhi Magnifica S reviewsMy Profile

 • Reply

  Wauw dat is echt een geweldige prijs!! Ik houd zelf totaal niet van koffie (A)

 • Femmy
  Reply

  Wat nou website van Dolce Gusto? Ik kom gewoon een keer proeven! 😀 En als je zoveel verschillende smaken kan maken, ben ik voorlopig nog niet weg! :p

 • Reply

  Ik heb een tijdje bij de Mediamarkt gewerkt en die dolce gusto gingen als zoete broodjes over de toonbank. Vaak waren er ook proeverijen van de koffie. Nu ben ik niet zo’n koffie drinker, maar ik hoorde altijd van collega’s dat het echt heel lekker is.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge