Fashion, Lifestyle, Miss Mags
8

Wat mag er niet ontbreken in mijn kledingkast

Als het gaat om kleding ben ik eigenlijk niet echt een stijl. Ik draag gewoon wat ik lekker vind zitten, en waar ik me prettig in voel. Ik hou niet van te strakke dingen allemaal, en dat staat me ook niet. Er zijn een aantal dingen die ik nooit meer zou willen missen uit mijn kleding kast ….

Ik heb best veel kleding, maar de meeste kast ruimte wordt eigenlijk door vriendlief ingenomen, hij heeft dus meer kleding als ik. In mijn kledingkast heb ik voornamelijk bloesjes, truitjes, broeken maar ook enkele rokjes. Als wij op vakantie gaan of al is het maar een dagje weg, neem ik ook altijd te veel kleding mee. Ik moet natuurlijk wel kunnen kiezen wat ik aan wil doen. Ik kan namelijk nooit een dag of avond van te voren zeggen wat ik de volgende dag aan wil doen. Het is maar net hoe de wind staat bij mij.

Toch zijn er enkele dingen die nooit zullen ontbreken uit mijn kledingkast, waar ik ook maar naar toe ga en die zal ik jullie laten zien. Het zijn voornamelijk items van de basic collectie, ik ben er dol op en draag er bijna wel dagelijks iets van.

Dit shirtje heb ik echt in alle kleuren.Kan ook leuk zo gedragen worden natuurlijk, maar is ook handig onder een bloes of onder een tuniek, eigenlijk zijn er zo veel dingen waarmee je het leuk kan combineren. Ook met een leuk jasje of met een vest bijvoorbeeld.

Ook deze langere shirts heb ik in verschillende kleuren, ook weer omdat het lekker te combineren is met van alles en nog wat. Leuk ook met een legging en laarzen of slippers in de zomer er onder. En dan in de winter een leuk jasje of vest weer.

En jawel ook dit shirt in allerlei verschillende kleuren, en gewoon om de eenvoudige reden, omdat het ook weer lekker te combineren is met heel veel.

Dit zijn dus de dingen die echt niet mogen ontbreken in mijn kledingkast, ga ik ergens heen op vakantie of weekend weg, dan heb ik zeker een aantal van deze shirts bij, want zonder ga ik echt niet weg. Op deze manier kun je met enkele basis dingen toch lekker veel verschillende outfits creΓ«ren, zodat je er toch iedere dag er super leuk uit kan zien.

Wat voor outfits of kledingstuk mag ook echt bij jou niet ontbreken in je kledingkast?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
8 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge