Beauty, Fashion, Miss Mags
0

V&D voor het laatst open….

V&D een winkel waar ik al kom sinds dat ik me kan herinneren. Een winkel waar van alles te vinden was een mooi warenhuis en waar ik mijn eerste vakantiebaantje heb gehad. Een winkel waar ze voor ieder wat wils hebben (hadden) en waarvan iedereen de naam kent. 

Al enige tijd kom ik niet meer in de V&D en dat alleen omdat ik niet meer vaak in de steden kom waar V&D te vinden is. Heb er nog wel kleding voor mijzelf en onze jongens en wat andere dingen online besteld, maar echt in de winkel zelf is lang geleden. V&D voor echt veel mensen een begrip zo ook voor mij.

Ik kan me herinneren dat mijn moeder mij meenam als ze ging winkelen bij de V&D. Vond dat altijd een hele leuke belevenis. Weet ook nog een keer dat ze daar de inkopen voor Sinterklaas heeft gedaan. Nouja, altijd heeft gedaan, kwam ik dus ook pas later achter natuurlijk. Maar het inpakpapier en de lege zakken van V&D konden het al jaren verraden.

V&D een plek waar je tijdens het winkelen ook even heen kon gaan om even lekker bij te komen met een heerlijk broodje brie of iets dergelijks. Lekker genieten van een sapje en even bijkletsen als je even vlug een afspraak tussendoor had gemaakt. Om vervolgens toch nog even snel die items te scoren die je toch graag wenst maar eigenlijk niet nodig hebt. Of het scoren van hele mooie kortingen tijdens de Prijzencircus, wat een toestand … mensen die van alles uit je handen grijpen als je even niet oplet.

venduitverkoop_0

Waar ik me nu een beetje aan stoor is dat mensen die nooit shoppen bij de V&D omdat ze het geen fijne winkel vinden, of het concept staat ze niet aan of het gewoon te duur vinden. Die mensen staan nu juist voor in de rij om als eerste de laatste items met erg veel korting te scoren. Waarom nu wel er heen gaan als het voorheen een winkel was waar je met een boog omheen zou lopen ? Het lijkt wel alsof de media markt een waanzinnige aanbieding heeft zo druk is het op de foto’s die ik via social media voorbij zie komen, niet normaal meer….

Jammer is dat …. !!! V&D ik zal je toch wel missen ! Heb mooie herinneringen aan je !

Shopten jullie wel eens bij de V&D ?

Bron foto: © RTL Z
Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge