Miss Mags
0

Vakantie… helemaal uit het ritme

Vakantie.. heerlijk… al heb ik zelf nooit echt vakantie… Mijn werkzaamheden lopen wel door, al doe ik het wel op mijn tempo en lekker rustig aan. Webwinkel draait ook gewoon door en ook voor webmanagement zal ik ook wat dingen gewoon moeten doen die gedaan moeten worden. Dit is makkelijk zo te plannen aangezien wij niet op vakantie zouden gaan maar lekkker gewoon dagjes weg etc. 

Van echte vakantie is hier geen sprake hoor.. Mijn vriend gooit zijn drukkerij 3 weken dicht, wat wel betekend dat hij gewoon af en toe ( lees bijna iedere dag ) alsnog gewoon even is gaan werken. Om ook wat voor nieuwe klanten te maken maar ook om huidige klanten tevreden te houden. Bij een eigen bedrijf is dat natuurlijk toch anders als dat je voor een baas werkt. En ook stuurde ik hem af en toe richting de zaak om muurstickers te maken voor de webwinkel, want ook mijn klanten wil ik tevreden houden.

Maar we namen alle tijd en deze lekker rustig aan, zo ook dus onze jongens. Normaal op werkdagen staan ze gewoon net als ons op rond 6.30 maar nu sliepen ze zelf ook uit zichzelf uit. YAY…. Dat resulteerde in een flesje melk rond 8 uur lekker bij ons op bed. En dan nog ff met zijn vieren rustig wat tv kijken of ravotten met de jongens op bed. Om dan vervolgens rond 9 uur beneden te zijn en te ontbijten. Daarna waren onze jongens vaak alweer toe aan een dutje dus gingen ze tussen 9 en 10 weer naar bed.

Met het warme weer ( want dat was het de afgelopen week echt pfff ) maakten we het zwembad achter in de tuin in orde zodat we lekker na de lunch met hun achter in de tuin konden genieten van het weer, het water en van elkaar. Wat hebben ze het leuk gevonden het spelen in het water maar ook dat hun papa echt thuis was de hele middag. Er zijn ook dagen geweest waarop we lekker zijn weg geweest, naar vrienden, familie en naar kenissen. Of ze kwamen gezellig hier heen.. Tja vakantie’s zien er toch wel anders uit nu met kinderen.

2016-08-23 17.56.18

Wat vakantie voor mij ok betekend dat ik helemaal uit mijn ritme ben. Thuiswerkende moeders zullen dat wel herkennen, en trouwens niet alleen thuiswerkende moeders maar ook moeders die niet werken zullen dat wel merken. Gewoon het feit dat je man of vriend ineens thuis is gooit alles in de war. Althans zo voel ik dat… Als ik dingen op een bepaalde manier doe dan doet mijn vriend dat weer op een andere manier. En ook het feit dat er gewoon nog iemand in huis is behalve jezelf en de kinderen én de honden.

Normaal kunnen onze jongens zonder problemen lekker spelen in hun grondbox, maar nu we zo veel met ze gedaan hebben lijkt iedere minuut in de grondbox voor hun wel een marteling. We zetten ze er in en nog geen 30 seconden later vliegt de eerste toet toet auto al door de kamer. En krijgen we een concert van onze eigen Geer én Goor. Ik heb genoten van de “vakantie” maar zeg ook heel eerlijk dat ik het lekker vind dat vriendlief morgen weer naar de zaak gaat en ik én de jongens (hopenlijk) weer in ons eigen ritme komen.

Hoe was jullie vakantie ?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge