Fashion
0

Vaderdag, vind het perfecte cadeau

Vaderdag, een dag om je vader eens lekker in het zonnetje te zetten (met dit weer zal dat ook letterlijk kunnen natuurlijk). Ieder jaar worden vele vaders weer lekker verwend door hun kinderen. Het kopen van een geschikt cadeau is vaak lastig, waar kan je dit jaar weer mee aankomen zetten.. Heeft hij de doucheproducten van vorig jaar wel gebruikt? Of staan ze nog ongeopend in de kast ?

Voor mij en vriend is Vaderdag een lastige dag, onze beide vaders zijn al overleden dus op deze dag kopen wij geen cadeautjes maar denken we extra veel aan ze.  Het rare is dat ik wel bedenk wat ik mijn vader had kunnen geven. zou ik gaan voor verzorgingsproducten of ga ik toch voor leuke kleding of accessoires. Wellicht een mooie overhemd of een erg leuke stropdas. Of een erg leuke polo of broek …

Ieder jaar zijn er weer die twijfelmomenten zoals deze, bij de meesten… Wat kopen we dit jaar, waar kunnen we hem blij mee maken en natuurlijk proberen de mensen zich te herinneren wat ze vorig jaar aan hun vader hebben gegeven. Beetje saai om weer met hetzelfde aan te komen natuurlijk. De allerkleinsten maken een mooie tekening en laten moeder wat kopen, maar eenmaal als je ouder wordt sta je zelf met je handen in het haar.

Wat mij ook heel erg opvalt is dat de mannen van tegenwoordig toch veel meer “into Fashion” zijn als vroeger. Of misschien durven ze er nu beter voor uit te komen dat ze toch wel erg graag goed gekleed de deur uit gaan, in plaats van die saaie broek en een simpel shirt. Nu met het online shoppen zie je overal de reclame’s voorbij schieten, de webwinkels spelen er ook erg mooi op in.

Neem bijvoorbeeld de Otto shop, zij spelen er ook heel erg mooi op in. Ze hebben een handige categorie aangemaakt waarin verschillende leuke producten staan. Voor iedere vader wat wils. Van kleding tot en met gereedschap, het staat er allemaal. En natuurlijk passen de producten geheel bij de trends van nu. Is je vader een echte klusser of een fashion freak, het maakt niet uit, gegarandeerd dat er iets leuks voor hem tussen staat.

miss-mags-a1

 

Wat is het perfecte cadeau voor jouw vader ? 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge