Fashion, Miss Mags, Webshop
2

Het weer wordt kouder, tijd voor warme pantoffels…

Afgelopen nacht voor het eerst dit seizoen was de temperatuur op enkele plaatsen onder nul. Het herfst weer of eigenlijk misschien beter gezegd winter weer zit er nu echt aan te komen. Het is weer tijd om heerlijke warme kleding te voorschijn te halen zodat je het niet te koud hebt. In de avond gaan de gordijnen lekker vroeg dicht, de gezellige lampjes gaan weer aan en ploffen we massaal op de bank. 

Ik hou zelf totaal niet van de kou en ben een enorme fan van dikke en cosy sokken. Alleen het nadeel met het rond lopen op alleen sokken met twee honden is dat je een derde hond zou kunnen bekleden met het haar wat onder je voeten blijft zitten. Wat weer een nadeel is als je lekker even de voetjes omhoog wilt doen op de bank, of lekker hangend op de salontafel  ( ja wij doen dat hier 😉 ).

Om dat laatste probleem te tackelen heb ik deze keer me toch wat meer verdiept in het shoppen naar heerlijk warme pantoffels. Zodat wanneer ik even de voetjes omhoog wil doen, mijn pantoffels uit kan trekken en zonder een derde hond onder mijn sokken, mijn voeten naar kan leggen waar ik wil. Of dat nu op de bank is, de salontafel of bij vriendlief op schoot.

Natuurlijk betekend dit niet dat wij geen stofzuiger hebben, ik stofzuig iedere dag. Maar ik vertik het om het meerdere keren per dag te doen met onze twee honden. Het zijn super lieve beesten, maar die haren.. om gek van te worden. Note to myself : de volgende hond is er 1 die niet verhaart !

De zoektocht naar warme pantoffels duurde niet lang, aangezien ik ze gewoon hier in het dorp in de schoenenwinkel heb gevonden. Heb eerlijk gezegd wel eerst hun website bekeken of ze mooie warme pantoffels in hun assortiment hebben, en toen even gebeld of mijn maat nog op voorraad was. Daarna meteen op de fiets er heen om te passen en ze meteen mee te nemen.

laurant-david-warme-sloffen

laurant-david-warme-sloffen-achterkant

Ondanks dat ik totaal niet van schoenen hou zoals de Uggs, vond ik deze er toch wel geinig uitzien. Maar deze pantoffels zijn warm, zitten super lekker en hebben een wat dikkere stevige zool. Precies waar ik naar op zoek was. Ze zijn van het merk Laurant David, die veel verkoop punten heeft in Nederland.

Ik kan in ieder geval weer heerlijke warme voetjes het huis door struinen. Lekker kopje thee, heerlijk warm vest aan en genieten maar 😉

Laurant David pantoffels € 24,99, (ook online te bestellen trouwens) bijvoorbeeld hier.

 

Hebben jullie liever pantoffels of lekker dikke sokken?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
2 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge